Ha marad a fidesz további 4 évig, mi várható a tanároknak?
11.-es vagyok, a jelenlegi a 4. biosztanárom a gimi alatt, mert mind léléptek más pályára a jobb fizetésért.
Tavaly kaptunk egy pályakezdő tanárt , fiatal volt, lelkes és végre valaki, aki jól is tanított. Februárban elment a suliból. Utólag megtudtuk közös ismerősöktől, hogy azért hagyta itt a tanítást, mert nem bírta fizetni belőle az albérletet.
Akkor nekem utána a pedagógus bértáblának és megdöbbentett, hogy nettó 145 ezer a fizetése egy fiatal gimnáziumi tanárnak. A nővérem egyetemista, szóval tudom, mennyibe kerül az albérlet meg a megélhetés, ez a fizetés nevetséges.
Ha most a választások előtt mindenkinek hullik a pénzeső, a tanároknak miért nem?
#1 Az ügyeletes fidesz troll nem pihen :D Véletlenül nem Takács a neved?
Azért az a legröhögcségesebb, mikor a fideszes krumplizik :D
Nekik aztán tök mindegy, mindenkire ugyanaz vár, mint eddig, esetleg kicsit rosszabb, akinek a kormányváltás változást fog hozni, az a politikusok, mégpedig a fizetésükben és a zsebretett pénzükben fog megmutatkozni.
Én ezért is szavazok a Fidesznek, ki akar egy újabb Mészárost kistafírozni, akkor inkább adjuk oda az eddiginek, olyan mindegy igazából
5 evig jartam egyetemre, kezdo tanarkent kb 150et kaptam. Ebbol még lejott lejott 15e benzin.
Most a lidlben vagyok penztaros, netto 230at keresek.
9-es : sajnálom ,hogy váltottál , de megértem.
Én különórákkal keresek 220-30-at havonta plussz gimiben tanitok és bizony nagyon fárasztó. A másik olalon nem tudnám magam elképzelni a lidl-ben, félnék, hogy leépülök agyilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!