Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek az oltas ellenes...

Szerintetek az oltas ellenes 2 2,5 millio embert hogy lehetne ravenni az oltasra ugy hogy beletorodjenek. es ne gyujtsak fel a kossuth teret?

Figyelt kérdés

2021. nov. 3. 21:39
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/156 anonim ***** válasza:
43%

[link]

"Az Európai Unió a vakcinabeszerzést központilag bonyolítja le, ezért az Európai Bizottság által kötött szerződések rendelkeznek a felelősségvállalás kérdéséről is. A Bizottság közleményében leszögezi, hogy a megállapodások teljes mértékben megfelelnek az uniós jognak, azaz a koronavírus-vakcinákra is ugyanazon felelősségvállalási szabályok vonatkoznak, mint más termékekre.

A Bizottság hivatalos oldalán - magyar nyelven is olvashatóan - egyértelműen fogalmaz: "A termékfelelősségre vonatkozó uniós szabályokkal összhangban a felelősség továbbra is az adott vállalatot terheli."

2021. nov. 4. 17:06
 72/156 anonim ***** válasza:
17%

48

Amikor az igazság fáj= sok frusztrált piros kezecske feltolva a ..

Na igen, mindenkinek rosszul esik, amikor rájön, hogy szimplán egy önző barom, és saját maga alatt ugyanúgy vágja azt a bizonyos fát. Nehéz ezt belátni. Egy szint alatt főleg. De majd rájönnek talán, egy idő múlva. A századik korlátozás után.

2021. nov. 4. 17:33
 73/156 anonim ***** válasza:
33%
Buta emberekkel nem lehet mit kezdeni, vitatkozni nem érdemes, mert a saját szintjükön rutinosak, meggyőzni meg semmivel nem lehet őket. Itt is sok ilyen hozzászólás van.
2021. nov. 4. 17:58
 74/156 A kérdező kommentje:

Elobb vagy utobb ugyis kotelezo lesz vagy nem dolgozhatok vagy kesobb talan nemhasznalhatok tomegkozlekedest stb 100 fele modon ki lehet kenyszeriteni

A vegen megcsak a legfanatikusabbak tartanak ki akkor meg kotelezove teszik cagy pl 50 e birsag

En igy csinalnam .

Valasztasok utan meg is lehetne csinalni es meg is fogjak mert ennek sose lesz vege

Szoval adjatok fel ! 😀

2021. nov. 4. 18:04
 75/156 anonim ***** válasza:
73%
Én értem hogy ezer módon lehet kötelezni és fognak is majd, de neked miért fáj ha van aki sokáig/ végsőkig kitart?
2021. nov. 4. 18:06
 76/156 A kérdező kommentje:

Mert ertelmetlen ense akartam beoltatni mert fiatal vagyok es egeseges es amugy el is kaptam mar .

De mikor jottek a vedetsegivel hogy ok mehetek usszodaba meg moziba kajaldaba akor behodoltam mert most szenvedjek evekig gondoltam magamba aztan 1 honap mulva ez megszunt de most is sok dologhoz kell

Ertem en hogy ez az egesz egy termeszet ellenes dolog es szerintem is mesterseges eredetu a virus csak mindenki tagad.

Ertem hogy az oltasban se biztok de nincs mit tenni haladni kell a vilaggal vagy kikozositenek kidobnak stb

Ha nemkoveted a vilagot elobb vagy utobb bedaral.

Enis szivesebben elnek a kozepkorban a tarsadalmi szabalyok szerint de nem lehet mert a vilag es az emberek masok ez is ilyen

Az elet az alkalmazkodas ha nem alkalmazkodsz kipusztulsz.

2021. nov. 4. 18:14
 77/156 anonim ***** válasza:
48%

Szóval birka vagy. Ha mindenki így gondolkozna, jelenleg a nácik uralkodnának a világban.

Te vállaltad kísérlet kockázatát, rendben van. Miért fáj neked, ha mások a kisebb kockázatot, a covidot választják. A gyilkos hatalom pedig előbb utóbb leváltódik.

2021. nov. 4. 18:21
 78/156 A kérdező kommentje:

Ugyan mar persze mindig a jo nyer 😀 es mindig a gonosz veszit 😂 .

Ez azert van mert a tortenelmet a gyoztesek irjak es a gyoztesek magukat jo fenyben tuntetik fel ezert tunik igy nem masert.

2021. nov. 4. 18:29
 79/156 anonim ***** válasza:
31%
Na látod!
2021. nov. 4. 18:45
 80/156 anonim ***** válasza:
57%

"az oltas ellenes 2 2,5 millio embert ...

#FIDESZ #koronavírus"

Ez nem orban gyurcsany tema

Ez egy vilagmeretu dolog"

Akkor nem stimmel a szám sem, meg a kulcsszavak sem...

2021. nov. 4. 19:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!