Szerintetek az oltas ellenes 2 2,5 millio embert hogy lehetne ravenni az oltasra ugy hogy beletorodjenek. es ne gyujtsak fel a kossuth teret?
"Az Európai Unió a vakcinabeszerzést központilag bonyolítja le, ezért az Európai Bizottság által kötött szerződések rendelkeznek a felelősségvállalás kérdéséről is. A Bizottság közleményében leszögezi, hogy a megállapodások teljes mértékben megfelelnek az uniós jognak, azaz a koronavírus-vakcinákra is ugyanazon felelősségvállalási szabályok vonatkoznak, mint más termékekre.
A Bizottság hivatalos oldalán - magyar nyelven is olvashatóan - egyértelműen fogalmaz: "A termékfelelősségre vonatkozó uniós szabályokkal összhangban a felelősség továbbra is az adott vállalatot terheli."
48
Amikor az igazság fáj= sok frusztrált piros kezecske feltolva a ..
Na igen, mindenkinek rosszul esik, amikor rájön, hogy szimplán egy önző barom, és saját maga alatt ugyanúgy vágja azt a bizonyos fát. Nehéz ezt belátni. Egy szint alatt főleg. De majd rájönnek talán, egy idő múlva. A századik korlátozás után.
Elobb vagy utobb ugyis kotelezo lesz vagy nem dolgozhatok vagy kesobb talan nemhasznalhatok tomegkozlekedest stb 100 fele modon ki lehet kenyszeriteni
A vegen megcsak a legfanatikusabbak tartanak ki akkor meg kotelezove teszik cagy pl 50 e birsag
En igy csinalnam .
Valasztasok utan meg is lehetne csinalni es meg is fogjak mert ennek sose lesz vege
Szoval adjatok fel ! 😀
Mert ertelmetlen ense akartam beoltatni mert fiatal vagyok es egeseges es amugy el is kaptam mar .
De mikor jottek a vedetsegivel hogy ok mehetek usszodaba meg moziba kajaldaba akor behodoltam mert most szenvedjek evekig gondoltam magamba aztan 1 honap mulva ez megszunt de most is sok dologhoz kell
Ertem en hogy ez az egesz egy termeszet ellenes dolog es szerintem is mesterseges eredetu a virus csak mindenki tagad.
Ertem hogy az oltasban se biztok de nincs mit tenni haladni kell a vilaggal vagy kikozositenek kidobnak stb
Ha nemkoveted a vilagot elobb vagy utobb bedaral.
Enis szivesebben elnek a kozepkorban a tarsadalmi szabalyok szerint de nem lehet mert a vilag es az emberek masok ez is ilyen
Az elet az alkalmazkodas ha nem alkalmazkodsz kipusztulsz.
Szóval birka vagy. Ha mindenki így gondolkozna, jelenleg a nácik uralkodnának a világban.
Te vállaltad kísérlet kockázatát, rendben van. Miért fáj neked, ha mások a kisebb kockázatot, a covidot választják. A gyilkos hatalom pedig előbb utóbb leváltódik.
Ugyan mar persze mindig a jo nyer 😀 es mindig a gonosz veszit 😂 .
Ez azert van mert a tortenelmet a gyoztesek irjak es a gyoztesek magukat jo fenyben tuntetik fel ezert tunik igy nem masert.
"az oltas ellenes 2 2,5 millio embert ...
#FIDESZ #koronavírus"
Ez nem orban gyurcsany tema
Ez egy vilagmeretu dolog"
Akkor nem stimmel a szám sem, meg a kulcsszavak sem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!