Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyobb állami beruházasok,...

Nagyobb állami beruházasok, paks 2, kinai vasut, miért vannak tiktokositva? Miért nem készül arról nemzeti konzultáció hogy szeretnénk e?

Figyelt kérdés
Szerintem ez nem korrekt. Mi pénzünkből épűl+hitelek évtizedekre. Elvárnám , hogy nyilvánosságra hozzák mennyi év alatt terül meg, és nép dönthessen szavazással , hogy szeretnénk e. Én ilyen konzultációt szeretnék, nem olyan kérdésekről amire megvan adva válasz. Ha már kiküldik legyne értelme. Masik baj ha lesz kormányváltás ezt akkor is fizetni kell. Nem tartom korrektnek hogy egy pár 40éves adóságba kever minket.
tegnap 00:57
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

"Én ilyen konzultációt szeretnék, nem olyan kérdésekről amire megvan adva válasz. "

Na arra aztán várhatsz míg fidesz van

tegnap 01:06
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Nem, egy atomerőmű építéséről az átlagember nem tud felelőssegteljes döntést hozni. Nincs ezzel gond.

Ugyanakkor az, hogy a kormány elhiteti az emberekkel, hogy a nemzeti konzultáció révén ők döntenek, egyszerűen vérlázító. Nem szép dolog ilyen szinten átverni az embereket. Persze lehet kampányolni, ez belefér, de ilyen szinten nem kellene visszaélni az emberek jóhiszeműségével.

tegnap 01:12
 3/5 A kérdező kommentje:
De szerintem egy pl: akksi gyárrol egy átlag ember is hozhat döntést. Akarja e ugyis hogy lehe tkeleti munkasok dolgoznak majd ott többségbe. Földet lesszenyi. Szerintem erről pont az tud hozni döntést aki ott lakik.
tegnap 01:32
 4/5 anonim ***** válasza:
20%
Paks2 nincs titkosítva, minden lényegi információ publikus. Ugyanez igaz a kínai vasútra. Sehol nem szoktak vasutakról szavazgatni.
tegnap 02:48
 5/5 anonim ***** válasza:

4.

Pénzért hazudsz?

[link]

"Az Alkotmánybíróság szerint rendben van, hogy a kormány 30 évre titkosította a Paks2-projektet"

tegnap 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!