Szerintetek az oltas ellenes 2 2,5 millio embert hogy lehetne ravenni az oltasra ugy hogy beletorodjenek. es ne gyujtsak fel a kossuth teret?
Miért kellene rávenni őket?!?!?
Nem arról szóltak tavaly a hírek, hogy 60% átoltottságnál nyajimmunitas jön létre és minden faxa... aztán Kicsit később, jajj bocsi 80%os átoltottság kell a nyajimmunitashoz... most van 6m beoltott kb 1m átesett legyen 1,5m gyerek... nem jön ki a 80%?
Miért ne lehetne békén hagyni a maradék 2m embert?! Ha nem kérik, nem kérik... Nem fog ez a 2m egyszerre beözönleni a sürgősségi covid osztályra lélegeztető gépért könyörögni... Szóval elenyésző az esélye hogy ez a 2m embertől omoljon össze az egészségügy. Ugyebár az oltott nem kerül kórházba, mert enyhe lefolyású a betegség nála.
Indokoljátok meg, miért kell MINDENKINEK beoltatnia magát?
Én sem gondolom, hogy mindenkinek be kell oltatnia magát. Ugyanakkor az, hogy változik az orvosok álláspontja arról, hogy mennyi oltott kell, az a tudományban normális. Kezdetben nem ismerték úgy a covidot, mint most.
Egyébként a cégek nem nagyon fogják nagy arányban kötelezővé tenni, kell ember, aki dolgozik, nem mindenki pótolható, nem mindenki oltható (bár aki egészségügyi okból nem oltható, azt nem kötelezhetik, ez így van a jelenlegi jogszabályban is), és nem mindenki dolgozik veszélyeztetett munkakörben, ahol szükséges lehet az oltás.
Én úgy vagyok vele, hogy oltasson, aki akar, ne kényszerítsünk senkit, a védettségi kártyát is dobjuk el. Viszont aki nincs beoltva és úgy betegszik meg a koronavírustól, a kezelés költségét fizesse ki.
Saját magadnak válaszolgatsz 3-dik személyben😁😁🤣🤣
Szánalmas vagy🤣🤣🤣🤣
61#
Tényleg? Egy átlag családnak 10 keszüléke, 3 előfizetése van. Sőt vannak akik mar hallottak a von-ről is.
Kommented felér egy beismerő vallomással.
Nem mintha szükség lett volna rá. Szóhasználat, helyesírás...ez te vagy!
"A covid meg 100 emberbol 1 et ol meg.
Influenza 1000 bol 1"
Egyik sem igaz.
Engem azzal lehetne rávenni az oltásra, ha létezne olyan vakcina, ami bizonyítottan kevésbé veszélyes, mint a covid.
Van ilyen, az összes forgalomban lévő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!