Szerintetek az oltas ellenes 2 2,5 millio embert hogy lehetne ravenni az oltasra ugy hogy beletorodjenek. es ne gyujtsak fel a kossuth teret?
Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 21:39
21/156 anonim válasza:
12 miért, te honnan tudod, hogy milyen hosszútávú mellékhatásai vannak, amikor senki sem tudja?
22/156 anonim válasza:
A kis % átoltottságú (3% vagy 4%) országokban szinte eltünt a covid. A 30-60% oltottságuakban tombol a járvány.
@google a barátod@
23/156 anonim válasza:
Nekem azok az ismerőseim akik beoltatták magukat szeretnek hipohonderkedni. Én ebbe az egészebe nem látok semmi mást, csak, hogy a pénz, pénz, pénz, pénzről szól az egész a gyógyítás helyett. 13 Ft-os maazkot, amiről minden orvos mondta, hogy szart se ér, elkezdték egyből 100 Ft- ért adni db ját, sőt tegnap láttam 3390 Ft-t 10 db-os csomagot. Akkor néztem riportot, ahol olyan támogatta ezt az egészet, akinek kiderült laborja van, ahol a covido-t vizsgálják. Szerinted miért az államon keresztül vették meg az inekciókat? A szívbetegek, meg több ezer forintért veszik a gyógyszereiket.
24/156 anonim válasza:
Kapna mind egy bünti csekket, aki nem oltatja be magát. Mindezt havonta ismételve, emelkedő összegekkel. Előbb-utóbb rámegy a gatyája is, és beoltatja magát. Vagy viszi a házat a végrehajtó.
25/156 anonim válasza:
Én meg visszamenőleg kifizettetném azokkal az oltást akik felvettém.
26/156 anonim válasza:
Én csak azt nem értem akik be vannak mit foglalkoznak azzal, hogy a másik nincs, hisz ha ők be vannak akkor elvileg védettek, vagy talán mégse bíznak annyira az oltásban?
27/156 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy elkapom oltassal, hanem az, hogy addig nem szabadulunk a korlátozásoktól, amíg a nagy többség nem védett.
28/156 anonim válasza:
Ez az 26-os!Ez a fő kérdés!Aki nincs beoltva szerintük úgy is pusztul.Nem hogy örülnének neki mert úgyis sokan vagyunk már és befognák a pfájukat boldogan hogy megkapták a löttyöt és nincsenek veszélyben habi🤭
Köszönik jól vannak sokan oltás nélkül is az hétszentség
29/156 anonim válasza:
27-es Tévedésben élsz.Akkor lesz korlátozás ha mindenki be van löttyölve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!