Szerintetek az oltas ellenes 2 2,5 millio embert hogy lehetne ravenni az oltasra ugy hogy beletorodjenek. es ne gyujtsak fel a kossuth teret?
Most amugy gumi nelkul ti is jobban elvezitek marmint ti nok szoval ne mondjatok hogy ez ferfi kenyszer😀
Vegen mar ez is ferfi "elojog"
"Most amugy gumi nelkul ti is jobban elvezitek marmint ti nok szoval ne mondjatok hogy ez ferfi kenyszer"
Én sose mondtam ilyet egy férfinek sem.
55#
Ne általánositsunk. Nem minden fogamzásgátlónál van ilyen probléma.
A fogamzásgátlókat, nem másfél éve találták ki, és nem a kormány erőlteti, nem veszélyezteti a munkahelyed. Nem ad utasítást a sejtjeidnek DNS szinten, hogy kezdjen termelni, egy a testedben semmi keresnivaló életforma fehérjéit. Tehát nincs összefüggés a coviddal. Szóval neked van problémád pasifronton, szerintem beszélj vele, mielőtt baj lesz!
"Ne általánositsunk. Nem minden fogamzásgátlónál van ilyen probléma."
Pontosítsuk, nem mindenkinek kell félnie ettől a kockázattól fogamzásgátló esetén, de aki hajlamos vérrögképződésre, esetleg ilyen egészségügyi gondja van, annak nem adnak fogamzásgátlót, más módszerrel kell védekeznie.
A covid oltásnál sokkal kisebb ez a kockázat, de kb. ugyanezek a szempontok. Én kaptam covid oltást, fogamzásgátlót is szedek, nem vagyok hajlamos vérrögösödésre, nem lett ilyen problémám, élek, és jól vagyok.
Amit hiányolok, az oltás előtti tesztelést, nem az antitest szintet, mert az nem feltétlenül befolyásolja a hatékonyságot, hanem azt, hogy fertőzött vagy-e, mert arra kockázatos ráoltani - kollégám tapasztalata alapján, aki emiatt hónapokig kényszerült otthon maradni, és nagyon szarul volt, ki lett ütve az immunrendszere, mert túl erősen reagált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!