Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek az oltas ellenes...

Szerintetek az oltas ellenes 2 2,5 millio embert hogy lehetne ravenni az oltasra ugy hogy beletorodjenek. es ne gyujtsak fel a kossuth teret?

Figyelt kérdés

2021. nov. 3. 21:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/156 A kérdező kommentje:

Most amugy gumi nelkul ti is jobban elvezitek marmint ti nok szoval ne mondjatok hogy ez ferfi kenyszer😀

Vegen mar ez is ferfi "elojog"

2021. nov. 4. 13:23
 52/156 anonim ***** válasza:
92%

"Most amugy gumi nelkul ti is jobban elvezitek marmint ti nok szoval ne mondjatok hogy ez ferfi kenyszer"

Én sose mondtam ilyet egy férfinek sem.

2021. nov. 4. 13:24
 53/156 anonim ***** válasza:
65%
Te kezdted a problémázást a fogamzásgátlóval. Tutira van valami!! Nem muszáj kiteregetni a szennyest, de beszéld meg ezt a pasiddal!
2021. nov. 4. 13:26
 54/156 anonim ***** válasza:
39%
Ti kezdtétek azzal, hogy a covid oltásnak vérrögképződés kockázata van, erre reagáltam, hogy a fogamzásgátlónak is, sőt, sokkal nagyobb fogamzásgátlónál ez a kockázat.
2021. nov. 4. 13:27
 55/156 anonim ***** válasza:
69%

55#

Ne általánositsunk. Nem minden fogamzásgátlónál van ilyen probléma.

A fogamzásgátlókat, nem másfél éve találták ki, és nem a kormány erőlteti, nem veszélyezteti a munkahelyed. Nem ad utasítást a sejtjeidnek DNS szinten, hogy kezdjen termelni, egy a testedben semmi keresnivaló életforma fehérjéit. Tehát nincs összefüggés a coviddal. Szóval neked van problémád pasifronton, szerintem beszélj vele, mielőtt baj lesz!

2021. nov. 4. 13:36
 56/156 anonim ***** válasza:
56%
Nálad tutira elmentek otthonról, felcsinált a pasid, beakarod oltatni magad 3-szor is terhesen, ráadásul kérdezőként válaszolgatsz saját magadnak a másik profilodról. Szánalmas!
2021. nov. 4. 13:41
 57/156 anonim ***** válasza:
87%

"Ne általánositsunk. Nem minden fogamzásgátlónál van ilyen probléma."

Pontosítsuk, nem mindenkinek kell félnie ettől a kockázattól fogamzásgátló esetén, de aki hajlamos vérrögképződésre, esetleg ilyen egészségügyi gondja van, annak nem adnak fogamzásgátlót, más módszerrel kell védekeznie.

A covid oltásnál sokkal kisebb ez a kockázat, de kb. ugyanezek a szempontok. Én kaptam covid oltást, fogamzásgátlót is szedek, nem vagyok hajlamos vérrögösödésre, nem lett ilyen problémám, élek, és jól vagyok.

Amit hiányolok, az oltás előtti tesztelést, nem az antitest szintet, mert az nem feltétlenül befolyásolja a hatékonyságot, hanem azt, hogy fertőzött vagy-e, mert arra kockázatos ráoltani - kollégám tapasztalata alapján, aki emiatt hónapokig kényszerült otthon maradni, és nagyon szarul volt, ki lett ütve az immunrendszere, mert túl erősen reagált.

2021. nov. 4. 13:44
 58/156 anonim ***** válasza:
81%
A kérdező férfi.
2021. nov. 4. 13:45
 59/156 A kérdező kommentje:
Tevedes a kerdezo nem o en ferfi vagyok nemtudok szulni 😀
2021. nov. 4. 13:47
 60/156 anonim ***** válasza:
45%
Na, csekkoltassatok már IP címet, hátha bebukjátok végre, hogy nem azonosak vagyunk a kérdezővel. Kíváncsian várom az eredményt. :-D
2021. nov. 4. 14:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!