Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek az oltas ellenes...

Szerintetek az oltas ellenes 2 2,5 millio embert hogy lehetne ravenni az oltasra ugy hogy beletorodjenek. es ne gyujtsak fel a kossuth teret?

Figyelt kérdés

2021. nov. 3. 21:39
 101/156 anonim ***** válasza:
86%

Hát, ez nem teljesen igaz. Azt mindenki észre venné - ha valamiért szüksége lenne rá neki vagy egy rokonnak, barátnak- hogy csak telefonon tud erintkezni a háziorvosával, vagy hogy le van zárva egy kórház, vagy hogy várnia kell egy kosárra a boltban, mert csak x ember lehet bent..stb. Ezt az is tapasztalná- ha ilyen döntést hoznak - aki sehol nem figyeli a híreket.

2021. nov. 5. 08:30
 102/156 anonim ***** válasza:
86%

Nem. Hanem annak nem jelent gondot, aki egészséges. Vagy legalábbis nincsenek olyan betegségei, ami miatt rosszabbul viseli.

2021. nov. 5. 08:33
 103/156 anonim ***** válasza:
40%
Én már kaptam 2 pfájzert, ettől függetlenül, az a véleményem, hogy hazudik a kormány is, és a média is. Meglátták a politikusok a jó üzletet ebben az oltás-vakcina témában, úgyhogy lesz itt még 23. oltás is.
2021. nov. 5. 10:47
 104/156 anonim ***** válasza:
65%

Mármint miben hazudik?

2021. nov. 5. 10:49
 105/156 anonim ***** válasza:
77%
#101 Ha nem lenne média, nem rettegnének az emberek egy egyszerű náthától, így a kormányok sem vezetnének be az általad említettekhez hasonló korlátozásokat.
2021. nov. 5. 12:29
 106/156 anonim ***** válasza:
23%

Ha nem lenne a média, akkor is ugyan ennyi lenne a kórházban kezelt koronavírusos beteg. Attol függetlenül, hogy ki-mit hisz el vagy nem hisz el az adatokból. (Amit ugye, akkor nem is tudnánk.)

Az nem a mediatol függ hányan kerülnek kórházba.

Most sem mindenki kerül kórházba. Az emberek többsége otthon van.

2021. nov. 5. 12:57
 107/156 A kérdező kommentje:

Lehet nemtunne fel media nelkul mert azthinned termeszetes amugy tavaly az osszhalalozas 8 szazalekkal emelkedet

Iden tobbel fog mert tavaly csak a masodik hullam volt ebben benne az elso meg az iszonyu szigor miatt ki lett vedve.

Iden szerintem 15 szazalekkal biztos tobb halalozas lesz lehet 20 szazalekkal is

Ez a covid muve

2021. nov. 5. 14:59
 108/156 anonim ***** válasza:
27%
Én csak azt nem értem, hogy az oltott emberekre miért vonatkoznak a korlátozások? Én 2 oltás után fél évvel lettem kovidos, olyan volt, mint egy erősebb megfázás, 1 hétig tartott, szóval nehogy már ettől kelljen halálosan rettegni! Egy mezei tüdőgyulladás tovább tart. Aki nem oltatott, magára vessen, de aki igen, azt miért kell korlátozásokkal szivatni? (Pl. arra gondolok, hogy a munkahelyemen újra kötelező a maszk, hát húzzon maszkot, de felőlem abban is aludhat, aki ennyire retteg.)
2021. nov. 5. 17:53
 109/156 A kérdező kommentje:

#108 Sza.r melohelyed lehet ha ezt be is tartatjak gyulolom az ilyen aktakukac szabalymaniasokat

Nalunk a mavnal is kene de senki nem hordja csak ha igenybe veszunk a vonatott felveszuk de mikor dolgozunk vagy a piheno helyunkon nem.

2021. nov. 5. 19:04
 110/156 anonim ***** válasza:
87%

Afganisztán, 6% oltottság 0 halott, 40 fertőzött.

[link]

2021. nov. 5. 19:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!