Magyar Péter meg a Tisza szerintetek ügyesen csinálják, amit csinálnak?

"Valamint nap mint nap bizonyítják, hogy ők tesznek is valamit"
Mégis mit?
Én nem látok semmit. A választásokon nem vesznek részt, jelöltjeiket, programjukat nem mutatják be, a legutóbbi fővárosi közgyűlésen már a szavazást is blokkolták. Konkrétan semmit nem csinálnak, olyanok mint Sulyok Tamás, az se csinál semmit mióta megválasztották, nehogy bele lehessen kötni valamibe...

"Én nem látok semmit."
Ez most komoly, vagy csak viccelsz? Lépj be tiszás csoportokba, MP oldalán is lehet látni. Most tegnap pl tüzifát osztottak a leginkább rászorulóknak VIDÉKEN! Ilyet mikor csinált az ellenzék, szerintem soha.

Jól csinálják, felépítették a semmiből a legerősebb ellenzéki pártot.
De én sem látom, hogy olyan kiválóak lennének, Magyar Pétert nem is támogatnám (számomra egyáltalán nem szimpatikus, megnyerő, sokszor inkább ellenszenves a stílusa), a sikerük titka inkább a többi ellenzéki párt kudarca és az országos elégedetlenség. Az emberek valami újdonságra vágynak, ezt tudták kihasználni.

"Most tegnap pl tüzifát osztottak a leginkább rászorulóknak VIDÉKEN!"
Ilyet Gyurcsányék is szoktak, meg Vónáék is csinálták.Semmi különös nincs ebben.

Hivatalos eddig csak a 21 pont, de idővel konkretizálódni fog.
A Fidesznek mi a programja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!