Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter meg a Tisza...

Magyar Péter meg a Tisza szerintetek ügyesen csinálják, amit csinálnak?

Figyelt kérdés
Okkal nem mutatják be a többi tagját a pártnak, majd csak idővel. Magyar Péter állja a sarat. Nem úgy szavaznak, mint a baloldal, a saját érdekeiket nézik. Valamint nap mint nap bizonyítják, hogy ők tesznek is valamit, nem csak a fotelből politizalnak mint az óellenzék pártjai. Hogy látjátok?

tegnap 20:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

Itt lehet olvasni a Tiszapárt programjáról-

[link]

tegnap 21:24
 12/16 anonim ***** válasza:
86%

"A Fidesznek mi a programja?"

Nem az a kérdés hogy a fidesz rossz-e, hanem az, hogy kire érdemes leváltani őket. Márpedig az ellenzéki pártoknak elég részletes programjuk szokott lenni, általában szakértőkkel együtt kidolgozva. Az, hogy a fidesz rossz, nem a tisza mellett érv, hanem a fidesz ellen.

tegnap 21:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A személyes véleményem ebben nem számít (én nem rajongok felhőtlenül Magyar Péterért), a tények azt igazolják, hogy ügyesen csinálják, amit csinálnak.

Hibahatáron belül előzik a Fideszt, vagy a nyomában vannak, mindenesetre szoros a helyzet - de ha még a közvéleménykutatásoknak nem is hinnék, a valós eredmény is, amit választáson hoztak (33%) a legjobb az elmúlt évtizedben az ellenzéki oldalon.

Egyelőre náluk jobban senki nem csinálta.

Gondold el, négy százalékot rávert az eddigi valaha volt legjobb ellenzéki eredményre 2010 óta: a Márki-Zay Péter vezette hatpárti összefogás 29%-os rekordjára...

És nem hat párttal összefogva, hanem egyedül, a fidesszel, az óellenzékkel és a szélsőjobbal szemben!

Tökmindegy, mit gondolunk szubjektíve, a számok őket igazolják - tehát ügyesen csinálják. Ezt el kell ismerni.

tegnap 21:46
 14/16 A kérdező kommentje:
13) nem véletlen hogy ennyire tamadjak jobbrol es balrol. A DK-ra vagyok nagyon duhos mert ok sosem tanulnak. Gyurcsany ugyanugy beszedet mond, mindenhol indulni akarnak stb oket nem erdekli szerintem ha gyoz a Fidesz, csak keruljenek be. Aztan mernek ilyet allitani h nelkukuk nincs kormanyvaltas?
tegnap 21:52
 15/16 anonim ***** válasza:
80%

14) Én rühellem gyurcsányt, de ha van elégséges számú szavazója, akkor csinálja. Elég szomorú, ha van... de valahol azok is emberek, tehát joguk van képviselethez a parlamentben.

Az persze, hogy nélkülük nincs kormányváltás, egy hülyeség. Pont velük nincs, ők a legnagyobb akadályai!

Én abban reménykedem, hogy lassan elfogynak, aztán követik őket az orbánisták.

A DK és Fidesz szavazótáborai a legöregebbek, az idő nem nekik dolgozik!

tegnap 21:58
 16/16 anonim ***** válasza:
71%
Elég jól csinálja. Igaza volt rogán ügyben is, ő volt az első, akiről beszélt a Partizánban "Rogánnak mennie kell", azóta már rajta az Egyesült Államok korrupciós feketelistáján. Megmonta vv Szandi visszafog lépni, így is történt.
tegnap 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!