Szerintetek az oltas ellenes 2 2,5 millio embert hogy lehetne ravenni az oltasra ugy hogy beletorodjenek. es ne gyujtsak fel a kossuth teret?
Alapból: krumplival. Növelve a tétet: CSOK-kal, imgyenótóval, adókedvezménnyel, lakásfelújítási támogatással, tehát személyenként minden olyan kedvezmények meegadásával nekik, amit mások, más pozizív diszkriminációs okok miatt megkapnak.
Békemenettel.
Persze, mivel nem tesztelnek, így nincs hivatalos adat, viszont ettől még nem tűnt el.
Nálunk is azért voltak olyan adatok amilyenek, mivel viszonylag keveset tesztelünk, de ettől még nem szűnik meg a vírus.
Amit leírtál azt úgy hívják, hogy kapitalizmus.
Kereslet-kínálat, mivel megnőtt a kereslet a maszkokra (kötelező hordani stb.), viszont a kínálat nem, így felment az ára.
Feltételezik, mivel a vakcinák ugyanazokból az összetevőkből állnak, amikkel évtizedes tapasztalatunk van. Persze mivel nem próbálták ki, 100%-ig nem biztosan benne, csak 99,9%.
Amikor forgalomba kerül egy új üdítő, új sampon, vagy új gyógyserz arról honnan tudod, mik a hosszútávó hatásai? Honnan tudod, hogy a koronavírusnak vannak hosszútávű hatásai? Még 2 éve sincs velünk. Honnan tudod, hogy mit okoz 5 év múlva?
Honnan veszed, hogy veszélyesebbek?
Ense bizom a vilag egyik kormanyaban se mert nem a kisember erdekeit kepviselik hanem a toke erdekeit
De beadattam mert igyis ugyis kotelezo lesz lehet 1 2 ev de folyamatosan mutalodni fog a virus es sose lesz vege orok fegyverkezesi verseny a gyogyszergyartok es a covidvariansok kozott.
En marciusban el is kaptam oltas nelkul a virust.
tudom milyen volt.
Juniusban mikor belemraktak a jansent 1 napig ugyan ugy ereztem magam lazam is volt de csak 1 napig
A rendes covid nalam 1 het volt.
Osszesegeben nekem ez a tapasztalatom
40#Igen 100 e esetbol 1 esetben ezt sose veszitek figyelembe .
A covid meg 100 emberbol 1 et ol meg.
Influenza 1000 bol 1
Szoval mivel is jarsz jobban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!