Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek az oltas ellenes...

Szerintetek az oltas ellenes 2 2,5 millio embert hogy lehetne ravenni az oltasra ugy hogy beletorodjenek. es ne gyujtsak fel a kossuth teret?

Figyelt kérdés

2021. nov. 3. 21:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/156 anonim ***** válasza:
72%
27: Ezért meg ne az oltatlanokat okold hanem a kormányt...
2021. nov. 4. 07:43
 32/156 anonim ***** válasza:
41%

Alapból: krumplival. Növelve a tétet: CSOK-kal, imgyenótóval, adókedvezménnyel, lakásfelújítási támogatással, tehát személyenként minden olyan kedvezmények meegadásával nekik, amit mások, más pozizív diszkriminációs okok miatt megkapnak.

Békemenettel.

2021. nov. 4. 08:00
 33/156 anonim ***** válasza:
73%
Sehogy, mert tudjuk, hogy a kísérleti vakcinák sokkal veszélyesebbek, mint a covid.
2021. nov. 4. 08:04
 34/156 anonim ***** válasza:
79%

Persze, mivel nem tesztelnek, így nincs hivatalos adat, viszont ettől még nem tűnt el.

Nálunk is azért voltak olyan adatok amilyenek, mivel viszonylag keveset tesztelünk, de ettől még nem szűnik meg a vírus.

Amit leírtál azt úgy hívják, hogy kapitalizmus.

Kereslet-kínálat, mivel megnőtt a kereslet a maszkokra (kötelező hordani stb.), viszont a kínálat nem, így felment az ára.

2021. nov. 4. 08:40
 35/156 anonim ***** válasza:
39%

Feltételezik, mivel a vakcinák ugyanazokból az összetevőkből állnak, amikkel évtizedes tapasztalatunk van. Persze mivel nem próbálták ki, 100%-ig nem biztosan benne, csak 99,9%.

Amikor forgalomba kerül egy új üdítő, új sampon, vagy új gyógyserz arról honnan tudod, mik a hosszútávó hatásai? Honnan tudod, hogy a koronavírusnak vannak hosszútávű hatásai? Még 2 éve sincs velünk. Honnan tudod, hogy mit okoz 5 év múlva?

Honnan veszed, hogy veszélyesebbek?

2021. nov. 4. 08:59
 36/156 A kérdező kommentje:

Ense bizom a vilag egyik kormanyaban se mert nem a kisember erdekeit kepviselik hanem a toke erdekeit

De beadattam mert igyis ugyis kotelezo lesz lehet 1 2 ev de folyamatosan mutalodni fog a virus es sose lesz vege orok fegyverkezesi verseny a gyogyszergyartok es a covidvariansok kozott.

2021. nov. 4. 09:33
 37/156 anonim ***** válasza:
29%
Én egészségügyi kérdésekben nem a politikusokra hallgatok, hanem az egészségügyi szakemberekre, emiatt vállaltam az oltást. De szeretném leteszteltetni magam, mielőtt a harmadik oltást vállalom, mert egy ismerősömet covidra oltották, még nem voltak tünetei, és az oltás plusz a fertőzés túl erős reakciót váltott ki a szervezetében, túlélte, de nagyon pocsékul volt, lehet, hogy nekem csak szerencsém volt, azért nem jártam így, de mivel már tudom, hogy ő hogy járt, inkább nem kockáztatnék a harmadik oltásnál.
2021. nov. 4. 11:12
 38/156 A kérdező kommentje:

En marciusban el is kaptam oltas nelkul a virust.

tudom milyen volt.

Juniusban mikor belemraktak a jansent 1 napig ugyan ugy ereztem magam lazam is volt de csak 1 napig

A rendes covid nalam 1 het volt.

Osszesegeben nekem ez a tapasztalatom

2021. nov. 4. 11:43
 39/156 anonim ***** válasza:
31%
#35 Onnan, hogy vérrögképződést vagy szívizomgyulladást okozhatnak, és ezekbe sokan bele is halnak, szóval veszélyesebbek, mint egy nátha.
2021. nov. 4. 12:25
 40/156 A kérdező kommentje:

40#Igen 100 e esetbol 1 esetben ezt sose veszitek figyelembe .

A covid meg 100 emberbol 1 et ol meg.

Influenza 1000 bol 1

Szoval mivel is jarsz jobban?

2021. nov. 4. 12:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!