AdBlue-hiány, sofőrhiány, papírhiány... A szemünk előtt esik szét az ország?
"Biztos vagy te ebben? Mert én úgy tudom a modern autók simán letiltanak ha nincs bennük."
ELkell vinni átcsippelni ennyi, semmi több
Jön Klaus Schwab bácsi,neki köszönjétek.
Először mindenhiány,aztán nem lesz áram meg fűtés,megszünik a hatalom,jön a jégkorszak,aki nem döglik ki azoknak majd a nemzsidó klaus Schwab fog parancsolni.
" hát persze hiszen a magyar megoldja!át kell csippelni és kész!"
Lényegében igen, más megoldás nincs amíg hiány van belőle, az autódnak meg semmi baja nem lessz tőle. De vehetjük nyugati európaira is a dolgot hogy még a villanykörtét is képtelen kicserélni ha nincs papírja róla hogy csinálhat ilyesmit
1, Nem lesz ebből akkora nagy probléma;
2, Lehet, hogy bejön végre Viktor Vikátorovics Viktátorka von Traktorovics Viktorta álma, hogy elővehetjük ismét a lúkat, az ökrösszekereket, a kordékat, és azokkal fogunk szállítani.
#9 tapasztalatból hallottam, hogy kb 2 doboz cigi árából megoldható az adblue probléma...
Sofőrhiány pedig nincs ,csak kevés fizetés . A jól fizető korrekt cégeknek mindíg van embere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!