Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Volánosok! Van most sofőr-hiány?

Volánosok! Van most sofőr-hiány?

Figyelt kérdés

Mielőtt kifizetném kb. a vésztartalékom jogsi forgalmi órákra, megkérdezem, nem akarok úgy járni mint a kamionnal, hogy minden megvan, csak éppen tapasztalat hiányába ignorálnak.

Szóval most is érződik, hogy kevés a sofőr vagy már telített a szakma mert mindenki oda menekült?

Kezdőt is felvesznek , igaz-e?

2020. máj. 21. 23:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ignorálnak tapasztalat hiányában a kamionos cégek se. Wabit, Duvit próbáltad? Fölveszik még a leghülyébbeket is. Amúgy igen, sofőrhiány van a Volánbusznál is.
2020. máj. 22. 08:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Wabit hívtam, mihelyst kezembe került a gki, nem volt betanító járat belföldre, én pedig nagyon nem merek kimenni külföldre, nem beszélek máshogyan csak magyarul.

Duvenbecket is hívtam, de ők is mondták, hogy most még nemzetközibe sem vesznek fel kezdőt, belföldön meg inkább alvállalkozóknak adják ki a fuvarokat. Akkor ott kérdeztem, hogy kezdő vállalkozó szóba jöhet -e , magyarán bérlek valami lerúgott Renault Prémiumot aztán úgy, de ahhoz meg okmányismeret nem árt és úgy meg nem érdemes.

2020. máj. 22. 11:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Volán és a BKK is hirdet és kifizetik a jogsidat is nagy eséllyel
2020. máj. 22. 12:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Wabinál nemzetközibe van betanító járat. Elég ha magyarul tudsz, mégis kivel akarsz beszélgetni külföldön? Elég ha annyit tudsz "laden-Abladen". Belföldön a Waberer-Szemerey ott max 1-2 nap a betanulás. De az Lidl terítés meg ilyesmikből áll. Szóval ahol elsősorban raktáros vagy. Nem igazán kapkodnak azért a melóért.

A Duvi nemzetközibe többnyire 4 kezes járataik vannak. De úgy tudom oda folyamatosan van felvétel. A belföld meg ott olyan, hogy környező országokba is kell menned, tehát nem csak határon belül. Többnyire Szlovákia, Ausztria.

Mint alvállalkozó, meg ne igazán gondolkodj ilyesmiben, mert a nagybátyám is ezt csinálta, bele is bukott. A nagy cégek leginkább csak azokat a fuvarokat adják el alvállalkozónak, amik nekik nem éri meg.

2020. máj. 22. 16:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. máj. 23. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!