Ki hány éve busz sofőr?
Figyelt kérdés
Hello,
Azt szeretném megkérdezni hogy ki hány éve busz sofőr,
Fizetésből kijöttök, illetve magánéletre jut időtők feleség esetleg gyerek, kell nyomorogni a fizetesbol vagy elvagytok tudtok felre tenni,
Mennyire nehez a szakma es itt ha lehet kifejtos velemenyt kernek koszi
2020. márc. 31. 00:03
1/5 anonim válasza:
Erre a kérdésre érkező vállszok engem is érdekelnek.
2/5 anonim válasza:
Nem vagyok buszsofőr. Fizumból kijövök. Habár magánéletre jut idő, feleség, gyerek nincsen. Nem nyomorgok, de nem is élek nagy lábon, így a fizu jelentős részét félre tudom tenni. A buszokkal kapcsolatban nincs vezetői tapasztalatom.
3/5 anonim válasza:
Apám kb 20 éve buszsofőr. Anyám nincs, rég lelépett, egy húgom van, szóval hárman élünk apa buszsofőri fizetéséből.
Mi számít nyomorgásnak? Van hol laknunk, de mindenből a legolcsóbbat vesszük pl kajákból, ruhákból inkább használtakat. Nyaralni már nincs pénzünk, de minden nyáron egyszer lemegyünk a Balatonhoz kétszer egy napra.
17/L
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudjatok befizetni a szamlat, tandijat, sorozatba jonnek a felszolitasok ezer eves ruhak stb.. ez szamit nyomorgasnak
2020. ápr. 11. 18:18
5/5 A kérdező kommentje:
Persze ahhoz kepes 2 fot tart el es plusz sajat magat egy fizetesbol sztem jo (nyilvan maga a helyzet amibe eltek nem)
2020. ápr. 11. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!