Jelen körülmények között vallalnátok ezt a munkát?
En nem elvállalható, egyszerre háom munkakört kellene végezni, amik nem összeegyeztethetöek.
Ha arról lenen szó, hogy szerelöként dolgozz vagy soförként, az rendben, ha ott van emberhiány, de emellett fuvarszervezöként nem tudsz dolgozni, mert fizikailag is lehetetlen.
A fönökkel beszélj, hogy ez nem megy!
Muszáj ezt tényleg átbeszélned a főnökkel.
Jó a tárgyalási kiindulópontod, mert igazán kétlem, hogy csak úgy válogathatna olyan tolongó jelentkezők között, akik mind a három munkakört a kívánalmak szerint el tudnák látni.
Inkább örüljön, hogy van egy ilyen embere, és becsülje meg, nem kell rögtön durván kihasználni azt, hogy most rengeteg ember tényleg ujjong, ha egyáltalán megmarad a munkája.
Nyilván spórolni akar, hogy fennmaradjon a cég, de nehogy már az egészet rajtad spórolja be. Elég durva mindezt egyszerre ellátni, amit leírtál, de ha úgy gondolod, hogy menni fog, mivel három ember munkáját végzed, tehát ehhez kettőt elvileg el kellett bocsátania, akkor minimum az egyik fizetését meg kell kapnod - így ő is spórolt, és te is viszonylag jól jársz (állati sok munkával persze).
Én biztosan valahonnan onnan kezdenék, hogy nekem ez így nem oké, viszlát, keressen akit akar ilyesmire (úgyse talál). Szerintem megállít mielőtt elérnéd az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!