Jelen körülmények között vallalnátok ezt a munkát?
Figyelt kérdés
Eredeti szakmám villamosmérnök, emellett van CE jogsim, minden hozzátartozó engedéllyel, és két idegen nyelven beszélek folyékonyan, nyelvvizsgával. Hat éve dolgozom egy logisztikai cégnél, az első évben kamionszerelőként tevékenykedtem, aztán három évig voltam nemzetközi sofőr egy nyerges szerelvénnyel. Az utóbbi két évet már irodában töltöttem fuvarszervezőként. A járvány miatt mostánban jelentősen megcsappant a munkánk, így több kollégát elbocsátottak, a többieket pedig átszervezték. Én azok a szerencsések közé tartozom, akik maradthattak, de csak ha a jelenlegi munkaköröm mellett elvállalom, hogy besegítek a szerelőknek, és a sofőröknek is. Tehát egyszerre leszek fuvarszervező, szerelő, és kamionsofőr is. Mindezt ugyanannyi fizetésért, mint amit fuvarszervezőként kerestem. A holnapi napra ki van írva egy kuplungcsere, ami két embernek egy fél napi munka, és mindeközben folyamatosan telefon, és számítógép közelében kell csináljam, hogy közben a fuvarokat is menedzseljem. Havonta kb. 7-10 napot pedig kamionoznom kell, mindezt úgy, hogy közben a saját, és a többi kolléga fuvarjait is én irányítom. Mindez egyszerre borzasztó kimerító, és stresszes meló, a fizetetlen túlórákról nem is beszélve.2020. ápr. 9. 05:49
11/16 anonim válasza:
Nem! Külföldön kamionozni minimum 500.000 nettó/hó. Kamiont szerelni 300.000 nettó/hó. Fuvart szervezni 270.000 nettó/hó. 2 ember munkáját elvégezni, egy azon idő alatt, nincs az a pénz!
Nekem akárcsak 1 folyékony idegen nyelvtudásom lenne, már itt sem lennék.
12/16 anonim válasza:
külföldön kamionozni sokkal inkább 800.000 / hó, az alatt szarnak minősül a fizetés... ennél csak többért szabad
13/16 anonim válasza:
Ingyen is elvállalom a sofőrködést. Ha gondolod..
Annyi, hogy kezdő vagyok. :)
14/16 anonim válasza:
Nyugi, kezdők nem igazán kellenek sehová, semmilyen szakmában...
15/16 anonim válasza:
Három munkakört egy fizetésért? Akinek két anyja volt!
A főnököd nagyon hülyére vesz! Ha kilépsz (márpedig ennyi végzettséggel, tudással, tapasztalattal simán megteheted!) akkor hol talál még egy ilyen madarat ennyi pénzért?
Tájékozódjál hasonló munkakörökről és ülj le vele beszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!