Hol van az a nagy sofőrhiány?
Figyelt kérdés
Gyorsan saját pénzen meg is csináltam a ce jogsit, páv-ot is,gki vizsga 72 órán belül talán sikerűl, már egy ideje nézem, hogy majd hova menjek. De ritka ha kezdőt felvesznek, ha tudom akkor inkább biztonsági őrnek megyek, :D lényegében tapasztalt sofőr hiány van, szóval lényegében átverve érzem magam, sajna én csak megszülettem, nem nyergessel tolattam ki. Akkor ennyi volt? Majd 20 év múlva 42 évesen jelentkezhetek és mondhatom, hogy 'áh persze, hogy van tapasztalatom, csak rám kell nézni :)
1 melót találtam aki talán felvesz belföldre, talán... vagy rossz helyen keresem? Facebookon meg a kamu céges arcok írnak ' haccázz a fizu- szöveggel, nemzetközibe nem kap annyit sok sofőr..
2020. febr. 12. 00:09
1/2 anonim válasza:
Hát előbb belföldre kell olyan állást találni ami sofőrködés, és azzal már meglesz a tapasztalatod, hogy kéősbb nemzetközi munkákat is tudj keresni. Egyébként tényleg hiány van. Én Angliába élek, és itt is olvasom, hogy keresnek sofőröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!