AdBlue-hiány, sofőrhiány, papírhiány... A szemünk előtt esik szét az ország?
2021. okt. 28. 17:45
1/22 anonim válasza:
Egyikből sincsen hiány.
Hülyék vannak akik bedőlnek az olyan rémhírterjesztőknek mint te is vagy és ezért nekiállnak mindent felvásárolni.
A sofőrhiány hogy jött ide azt nem értem. Mitől lenne hiány sorfőrökből?
2/22 anonim válasza:
Nem, ettől még nem esik szét semmi. Amúgy nálunk sokkal jobb a helyzet ilyen szempontból, mint külföldön, a brit sofőrhiány, na az már valami.
4/22 anonim válasza:
Az AdBlue hiány max. a természetnek rossz, nem az országnak.
5/22 Magyarország jobban teljesít válasza:
Gyurcsány hiány.
6/22 anonim válasza:
AdBlue nem olyan nagy dolog az a katalizátornak egy adalékanyaga, elmegy anélkül is a kocsi. maximum picivel jobban füstöl (pár éve van csak az új dízelekben)
7/22 anonim válasza:
A járványra fogják de minden baj kizárólag a járványügyi elbaxott intézkedések miatt van!
8/22 anonim válasza:
ma 17:56
Biztos vagy te ebben? Mert én úgy tudom a modern autók simán letiltanak ha nincs bennük.
9/22 anonim válasza:
Úgy tűnik a gyakorin lógó idiótákból viszont nincs hiány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!