Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tényleg van sofőrhiány?

Tényleg van sofőrhiány?

Figyelt kérdés
Mert nekem úgy tűnik, hogy nincs. Amíg egy nagy fuvarozócég érdeklődésemre szívélyes stílusban arról tájékoztat, hogy a munkakörülményeik rosszak, a sofőröket hajtják ahogy bírják, a fizetés a Hollandiában végzett munkáért kb 250ezer ft lehet, azért hogy a kamionban hűtő legyen havi 30 ezret vonnak le addig szerintem semmilyen hiány nincs.
2016. okt. 25. 10:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Milyen csöves cég ez? Írd már ki a nevét!

Waberersnél, 4-450 megvan 3 hétben. Nem tudom sokan miért bohóckodnak ilyen kis szir-szar helyeken.

2016. okt. 25. 10:43
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha 250-et fizetnek akkor nem lehet annyira nagy cég. Egy Wabi-Horváth Rudolf-Reining féle cégek simán kipengetik a 400-600 közöttit egy hóra. Az csak valami kis zug cég és nem egy multi.
2016. okt. 25. 10:57
 3/14 A kérdező kommentje:

2

Az R betűs az. Szóval nem pergeti.

2016. okt. 25. 10:59
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én kb fél éve beszéltem velük, 24 napos melóval tandemre 420 lett volna.
2016. okt. 25. 11:03
 5/14 anonim ***** válasza:

Vicc ez a pénz, de a tandemmel bohóckodás is 2016-ban.

Waberer's, Gartner, Crosseuropa. Ezekre próbálj rá. A Crossnak láttam hirdetését, 2/1 hétben is lehet menni.

2016. okt. 25. 11:18
 6/14 A kérdező kommentje:
Autószállító munkáról mi a vélemény? Macerás?
2016. okt. 25. 11:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Az fizet a legjobban, cserébe hatalmas rajtad a felelősség és a rakodást is neked kell végezni. Az írásodból azt veszem le, hogy pályakezdő vagy a téren, nemzetköziben megtanulni a szakmát simán jó a waberer's, 450-500 között keresnek 3/1 hétben.
2016. okt. 25. 12:25
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, az autószállitó tényleg jó pénzt mondott az meg nekem a legfontosabb, az lesz. Felelősség meg mindenhol ott van. Nem vagyok kezdő, csak Mo-on.
2016. okt. 25. 12:39
 9/14 anonim ***** válasza:
Sofőrhiány az pedig van. Az már egy teljesen más kérdés, hogy a meglévő állomány milyen eloszlásban dolgozik a piacon. Látod leírták, hogy a napocskánál lehet 450-et keresni mégis fogsz olyan sofőrt találni, akkor 300-ért két kézzel dobálja a korongokat út közben...
2016. okt. 25. 13:30
 10/14 anonim ***** válasza:

Hát a helyzet még nem vészes, amíg minden kamionon van sofőr is, de tény, hogy több kéne.

Autószállítóként ne kezdj, legalább néhány hónapot húzz le nyergessel tanulásként. Az autószállítás jó meló, de nagyon nagy felelősség. Miliméterre kell felpakold a 10-20 millás autókat, kész kirakós játék, hogy fel tudj pakolni 9-10 autót, úgy, hogy ne lépd túl a magasságkorlátozást sem. Aztán olyanokra kell figyelned, hogy kerüld el az olyan helyeket, ahol az útszéli fák belógnak, ugyanis összekarcolják az autókat. A kamionok alacsonyak, szűkek, nem lehet bennük úgy élni, mint egy hagyományos nyergesben. Szerintem kezdőket fel sem vesznek ide. A Waberersnél megéri menni, nagyon jól megtanítanak, a pénz sem olyan rossz, a kamionok egész jók.

2016. okt. 25. 13:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!