Ki és MIÉRT szavaz idén a Fideszre? Aki tudja kérem indokolja meg a választását!
Elképesztőnek tartom, hogy az ország fele birka módon szavaz egy nemzeti álruhába bújtatott pártra, miközben úgy tűnik, hogy fogalmuk sincsen, hogy miért rájuk szavaznak. Nagyon szeretnék végre érveket olvasni a Fidesz mellett.
Az, hogy "csak az mszp-t ne", illetve a "akkor már inkább a fidesz, mint a maszop" elég gyatra érvek. Elképesztőnek tartom, hogy az elmúlt fél évben a fenti kérdésemet több fórumon feltettem már, de még sehol sem érkezett értelmes válasz.
1.: Az MSZP-t gyűlölöm. Aki rájuk szavaz az nem normális.
2.: Az MSZP és a FIDESZ nem ugyanaz. Az MSZP és a FIDESZ két különböző kutya ugyan, de egy a gazdájuk. Az pedig nem a magyar nép.
3.: Hogy lehet valaki egyszerre nemzeti politikus és az euroatlanti összeolvadás elkötelezett híve? Orbán Viktoron kívül kik is még tagjai a Magyar Atlanti Tanácsnak?
4.: Nemzeti kormány az, akinek a külügyminisztere egy volt komcsi besúgó, jelenleg Bilderberg csoport tag szabadkőműves (Martonyi János)?
5.: Miért pintér Sándor a belügyminiszter? Kisebb maffiozót nem talált Orbán úr erre a posztra?
6.: Lehet a személyemet támadni. Lehet feljelentgetéssel fenyegeti, feljelenteni. Őszinte leszek, nem is vártam mást a narancsbirkáktól. Mégis az eddigi 37 hozzászólásból melyik volt az, ami a Fideszre szavazás mellett érvelt? Várom a további megtisztelő válaszokat!
Sokkal szebb jövőt!
"A jobbikon gondolkodtam, de a kampány végére túl véresszájúak lettek (megszüntetni a kereskedelmi adókat,stb..) és ezáltal számomra komolytalanok. Az LMP még nem alternatíva szerintem. "
Pedig komolyan meg fogják.
"Semmiképp sem szavaznék fideszre."
Nyugi mások sem.
"A FIDESZ szavazók nagyon is jól tudják, hogy miért szavaznak a FIDESZ-re! Magyarország első igazi magyar demokratikus pártja, aki a Magyarokért és a demokráciáért szorgoskodik!
A kérdező kommetje pedig felér egy rágalmazásért, FEL KELL JELENTENI! Elég volt az ellenállásból és a félrevezető kommentekből!
Mindig FIDESZ! Éljen az első igazi magyar miniszterelnök: ORBÁN VIKTOR!"
Alaszkában.
"mert a fidesz kormanyzasa alatt nem haltam ehen a harom gyermekemmel"
Légy nyugodt most minden esélyed meg lesz rá, jövőre már az első sorból kiabálod: Orbán takarodj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!