Ki és MIÉRT szavaz idén a Fideszre? Aki tudja kérem indokolja meg a választását!
Elképesztőnek tartom, hogy az ország fele birka módon szavaz egy nemzeti álruhába bújtatott pártra, miközben úgy tűnik, hogy fogalmuk sincsen, hogy miért rájuk szavaznak. Nagyon szeretnék végre érveket olvasni a Fidesz mellett.
Az, hogy "csak az mszp-t ne", illetve a "akkor már inkább a fidesz, mint a maszop" elég gyatra érvek. Elképesztőnek tartom, hogy az elmúlt fél évben a fenti kérdésemet több fórumon feltettem már, de még sehol sem érkezett értelmes válasz.
Az,hogy még mindig nem kaptál értelmes választ,nem a válaszolók hibája hanem a tied.Alapos gyanúm,hogy te "hibás" vagy .Most nagyon jól figyelj ici-pici gyerek mert most talán,talán ,talán alkamad nyílik egy olyan válasz olvashatására,amit talán,talán,talánn még te is megértesz. (annak ellenére,hogy "hibás"vagy).Kérdezz meg egy gyereket ,melyik bácsit szereti,azt aki
pofozza ha kell ha nem,vagy azt aki nem bántja.Mond csak éltél már2006 őszén? Vagy azt is lehazudod? Vagy akkor még iciri-piciri icike-picike kicsike kicsi kecske(hoppá,elírtam ) gyerekecske voltál. Vagy pénzt kapsz azért hogy segíted a születésétől fogva hazug MSZMP (hoppá megint elírtam?különben ugyanaz lesz) MSZP
szekerét tólni? Akár fiatal vagy akár élemedett korú,NE ADD EL A LELKEDET a SÁTÁNNAK.
NEM én mondom Gyurcsány mondta:"hazudtunk éjjel és nappal"Unom már a hiábavaló választ,hiszen aki hhijjával van észnek és szívnek is,annak a legjobb-szándékú szó is olyan ,mint a falra hányt borsó.
A levert 1956-os forradalom után a komcsik megalakították az MSZMP-t,utána gyilkolták fajtestvéreiket idegen érdekből.Ezért nevezem én agGyílkosok pártjának. Ebből alakult az MSZP. Hogy egyértelműen az elődjéhez tartozik,azt bizonyította: gumilövedékekkel könnygázgránáttal vízágyúval lés egyebekkel ÉS te AZT KÉRDEZED métr szavaztam a FIDESZ-fr?
Hát azért mert ők eddig még minezt nem csinálták.
Bocsánat: 8 év alatti 25 % -os GDP növekedés lemaradásunk.
Persze tudom, hogy az ortodox maszop fanok ezt nem is értik túlnyomórészt, de szívesen elmagyarázom bárkinek (államadósság megduplázódása 2006-ig mégis a GDP növekedés gyakorlatilag megállt ---->források igen tehetségtelen, dilettáns felhasználása stb..)
BOCSIKA, AGYMOSOTT A FIDELITASOS, AKI MÁST SEM TUD HALYTANI, MINT SZEMÉT MSZP (ITT EZ BIZTONYÍOTT IS A HOZZÁSZÓLÁSOKBÓL) ov RENDESEN BETETTE NEKTEK A CHIPET A FEJETEKBE
MIKOR JÖTTÖK MÁR RÁ, HOGY UGYANAZ ????
KÖNYÖRGÖM EGY OLYAN EMBERT KÉREK, AKI NEM SZOCIZIK SZEMETEZIK HANEM ÉRTELMESEN ALÁ TUDJA TÁMASZTANI, HOGY MI MIÉRT NEM IGAZ:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!