Ki és MIÉRT szavaz idén a Fideszre? Aki tudja kérem indokolja meg a választását!
Elképesztőnek tartom, hogy az ország fele birka módon szavaz egy nemzeti álruhába bújtatott pártra, miközben úgy tűnik, hogy fogalmuk sincsen, hogy miért rájuk szavaznak. Nagyon szeretnék végre érveket olvasni a Fidesz mellett.
Az, hogy "csak az mszp-t ne", illetve a "akkor már inkább a fidesz, mint a maszop" elég gyatra érvek. Elképesztőnek tartom, hogy az elmúlt fél évben a fenti kérdésemet több fórumon feltettem már, de még sehol sem érkezett értelmes válasz.
csak a jobbikot ne
akkor már inkább a fidesz, mint a jobbik
ezek így jó érvek?
én egyébként nem szvazok a fideszre, de ha szavaznék, ezzel érvelnék.
Ez nagyon jó kérdés, igaz én azt tudom elmondani, hogy NEM szavazok a Fideszre, de én is kiváncsi lettem, hogy ki milyen érvekkel tud előrukkolni a szocizáson meg a szétlopták az országot címen kívül
Eddig örülhetünk, sz@rba hozta a devizahiteleseket, szegényebb lesz jövőre az ország nagy része (egykulcsos adó-kivezeti az adójóváírást), hazudik össze vissza beszél - ma Szíjjártó Pingvin uraság nyilatkozta a Mokkában, hogy nem kell imf hitel stabil a magyar gazdaság - ezzel szemben államcsődről beszélt kb. 3 hónapja. Akkor most mi a fene van?
Mert a narancsot jobban szeretem, mint a szegfűt.
Ennél jobb érv nem is kell!
Szerintem amúgy azok, akik az mszpre szavaznak, ugyanúgy nem tudják miért teszik. (kedvenc indokom: "bárki jobb, mint egy cigány"(Orbán), na ez mennyivel jobb?!?!)
Lehet, hogy erről szól az MSZP - FIDESZ látszólagos harca már évek óta, de én mégis értelmes érveket szeretnék olvasni a Fidesz nevű társaság MELLETT.
Szépen kérem, aki tud érvelni a Fidesz mellett, az tegye is meg!
Emberileg szimpatikusabbaknak és közvetlenebbeknek tartom őket, mint a képmutató pojáca MSZP-t.
A jobbikon gondolkodtam, de a kampány végére túl véresszájúak lettek (megszüntetni a kereskedelmi adókat,stb..) és ezáltal számomra komolytalanok. Az LMP még nem alternatíva szerintem.
Egyenlőre még úgy látom, hogy a FIDESZ próbál tenni valamit, az átgondolatlan, amatőr elszólásaik ellenére is (Görögországhoz hasonlítás). Valamint úgy tűnik, befejezik a popsinyaló politikát, amit az MSZP folytatott.
Az MSZP már "bizonyított" 8 év alatt, ezt azt hiszem nem kell magyarázni, és valahogy elegem lett abból, hogy mást nem hallani, csak azt, hogy sorra csukják le őket, vagy épp eljárás folyik ellenük.
Nem vagyok MSZP-s,de azért csukják sorra le csak az MSZP-seket,mert a Fidesz a saját embereit nem vádolja meg. Az önkormányzatoknál is sok Fideszest le lehetne csukatni!
A Fidesz pedig mégjobban a fgöldbe döngöli a kisembereket. Lásd a bankhiteleseket pl.
Mellettük semmi nem szól.
Mert attól még, hogy nem tökéletes, egy megbízható, komoly párt!Nincs alternatíva, magyar emberként a Fideszre szavazok és nem az összeférhetetlen Jobbikra, akik csak önmagukat látják.Mi csak mocskos zsideszesek vagyunk a szemükben, a kutyánál is kevesebbre tartanak minket.
A Fidesz az utolsó pillanatban mentette meg a munkahelyemet, ezt meg nyilván nagyon tudom értékelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!