Mi indokolja a Terrorelhárító Központ létrehozását?
Nálunk nincsenek terroristák, utoljára a pintérék robbantgattak.Van már egy TESZ (Terrorelhárító Szervezet)ünk,szóval van már terrorelhárításunk.
Csak nem egy újabb zsidók által kézivezérelt, hazafiakat vegzáló szervezet ?
Indúl a tisztogatás.
Aztán a FDideszes pálfordulás, és kiderűl hogy még is, nagyon is nemzeti!
Csak épp likud.
Bár nem vagyok rendőr, de én úgy emlékszem, hogy az előző Orbán-kormány idején is egy szervezetbe tömörítették a terrorelhárítást. Talán csak egy "mindent vissza" lépés ez a rájuk amúgy is jellemző nagy központosítás. Egyébként a "terrorelhárításba" beletartozik a különböző veszélyes bűnözők elfogása, fontos emberek/tárgyak/létesítmények védelme, túszmentés stb., arra viszont szükség is van.
Egyébként nem kell mindenbe a zsidókat beleképzelni, mert a paranoia előbb utóbb gumiszobába vezet.
"Jönnek itt létre a szervezetek, mint állat.
Ezen egyszerre felsírtam, felröhögtem és beszartam. Hatalmas!
Ahhoz képest hogy painttel meg wordarttal készült 20 perce :D
kösz :D
Komolyan, lassan már a hazafi szót is kezdik kisajátítani egyesek.
Szóval a hazafiakat figyeli a Fidesz, meg a zsidók meg blabla. Azaz ha én nem lázadok a rendszer ellen és nem utálom a zsidókat, akkor már nem is lehetek hazafi?
Amúgy ez a kuruc szokása, hogy hazafi az, aki a mi oldalunkon van.
"Az egyik miniszterelnök helyettes pedig még soha nem szerepelt sehol,nem tudni,hogy egyáltalán mit csinál. Azonfelül,hogy az egyházzal tartja a kapcsolatot. (Semlyén úrról van szó)"
Semjént tegnap láttam ácsorogni a Lajtán. Ez már munkának számít?
Szóval a hazafiakat figyeli a Fidesz, meg a zsidók meg blabla. Azaz ha én nem lázadok a rendszer ellen és nem utálom a zsidókat, akkor már nem is lehetek hazafi?
NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!