Mi szükség van Magyarországnak terrorelhárító szervezetre?
Nagyon egyszerű. Új, szigorúan jól fizető munkahelyek, persze csak a rokonoknak, ismerősöknek, s.ggnyalóknak. Új, csak a vezírnek felelő szervezet, ahol tisztára lehet mosni a lopott pénzeket. Plusz testőrgárda, ami elkelhet majd később.
Amiket az első válaszoló ír, azokat szerintem idáig a VPOP kommandósai tökéletesen végezték idáig is.
"Amiket az első válaszoló ír, azokat szerintem idáig a VPOP kommandósai tökéletesen végezték idáig is."
Jó én azt feltételeztem a Kérdező a terrorelhárító alakulatokra gondolt úgy általában, kezdve a megyei beavatkozóktól egészen a Neutronig meg a Sólyomig.
23:35
Nem mondtam/mondom, hogy nincs igaza, így utólag újra elolvasva a kérdést, valóban azt is jelentheti, csak miután ott van a "gondolom nem az Al Qaeda ellen fél Orbán" megjegyzés, én egyből a Terrorelhárítási Központra asszociáltam. De majd a kérdező tisztázza ezt.
Még annyit, hogy szerintetek, ha rövidítenénk Terrorközpontnak, azt megértenék mások?
Ha nincs kerítésed, a cigányok bemennek a kertedbe. Hamarabb, mint a szomszédhoz.
Ha valaki azért robbant , hogy ezzel elérjen valamit, csak olyan helyre menne, aminek hírértéke van, és nem őrzik. Megvárja amíg jön hozzánk egy fontos ember, és BOOM!
Jó, ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!