Ki és MIÉRT szavaz idén a Fideszre? Aki tudja kérem indokolja meg a választását!
Elképesztőnek tartom, hogy az ország fele birka módon szavaz egy nemzeti álruhába bújtatott pártra, miközben úgy tűnik, hogy fogalmuk sincsen, hogy miért rájuk szavaznak. Nagyon szeretnék végre érveket olvasni a Fidesz mellett.
Az, hogy "csak az mszp-t ne", illetve a "akkor már inkább a fidesz, mint a maszop" elég gyatra érvek. Elképesztőnek tartom, hogy az elmúlt fél évben a fenti kérdésemet több fórumon feltettem már, de még sehol sem érkezett értelmes válasz.
Na erről ennyit, látom itt ennyit az érvekről, a szocizásnál leállt a Fideszesek tudománya.
Miért nem lepődtem meg? butítható nép a magyar
Egyetértek, szerintem is a FIDESZ-ben van az a maradék, kevés tisztességes képviselő. Talán még az LMP-ben, de ők még kellően ujjak és naívak. Majd 4-8 év múlva....
Persze, lehet mondani, hogy ez álomkép, de 2002-ben az MSZP ugyan úgy megpróbálta mindennel meggyanúsítani a FIDESZ képviselőit, és lám...szinte semmire nem lett bizonyíték. Talán mert indokolatlan volt a gyanúsítás?
Ellenben most, szinte bármelyik MSZP-s képviselőre rámutatsz (tisztelet a kivételnek) szinte tuti, hogy benne van valami sáros, akár börtönt érő ügyben. Ez azért nem lehet véletlen.
Való igaz az is, hogy alternatíva hiányában szavazok én is a FIDESZ-re, mert azért ők is megérik a pénzüket, de nem tudom egy lapon említeni az MSZP-vel.
MIELŐTT: Itt nem "szocizásról" van szó, hanem A-ról vagy B-ről..érted..mivel 2 pártról szól sajnos a magyar politika. Az "A" nekem bizonyított 8 év alatt, elég volt. Nem érdekel mit tettek le az asztalra, nem érdekel milyen pozitív intézkedéseket hoztak (mert biztos hoztak). Azért nem érdekel, mert a folyamatos, 8 éven keresztül tartó külső-belső korrupciós ügyeik erről elterelték a figyelmet. Ha a fizetésem triplájára nőtt volna a 8 év alatt, akkor sem hinnék nekik.
Ismétlem! A MARADÉK, KEVÉS tisztességes politikus van ott.
Konkrétan nem Pokorniról van szó, de ha már őt emeljük ki, mint legtisztességtelenebb FIDESZ-es politikust, akkor véleményem szerint messze lemarad Gyurcsánytól, vagy Bajnaitól. Ha ő a legrosszabb közülük, akkor örülök neki.
Szóval tisztában vagyok vele, hogy a magyar politikusok ahol tudják elteszik a pénzt. Ez így van, így volt és így is lesz. Nem nálunk "probléma" ez, hanem mindenhol. Azért írom idézőjelbe a probléma szót, mert ez csak akkor tényleges baj, ha mellette nem adnak semmit, "nem csinálnak semmit 4 évig", korrupciós ügyeiktől visszhangos a nemzetközi és hazai média, stb...
Tudod úgy vagyok vele, hogy tegye el a pénzét, de cserébe dolgozzon is, vagy legalább próbáljon rá utaló magatartást mutatni. Ezt én nem nagyon láttam az előző hozzászólásomban említett okok miatt.
Ő csak egy példa a sok közül:
Említhetnék pár hasonló esetet, ami nem kerül bele az esti híradóba.
Ha gondolod akár beszélgethetünk a több tucat "antikommunista" volt mszmp káder fideszes politikusról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!