Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki és MIÉRT szavaz idén a...

Ki és MIÉRT szavaz idén a Fideszre? Aki tudja kérem indokolja meg a választását!

Figyelt kérdés

Elképesztőnek tartom, hogy az ország fele birka módon szavaz egy nemzeti álruhába bújtatott pártra, miközben úgy tűnik, hogy fogalmuk sincsen, hogy miért rájuk szavaznak. Nagyon szeretnék végre érveket olvasni a Fidesz mellett.

Az, hogy "csak az mszp-t ne", illetve a "akkor már inkább a fidesz, mint a maszop" elég gyatra érvek. Elképesztőnek tartom, hogy az elmúlt fél évben a fenti kérdésemet több fórumon feltettem már, de még sehol sem érkezett értelmes válasz.

2010. szept. 2. 08:11
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
40%
Én a fideszre szavazok mivel a legtöbb (az a kevés) tiszetsséges és nem korrupt képviselő még mindig ott van.
2010. szept. 2. 11:15
 12/48 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Lehet, hogy látszólag jobbak, mint az mszp, lehet, hogy ténylegesen kevésbé rosszak, mint az mszp, de ez nekem még kevés. A Fideszben van a legtöbb tisztességes képviselő? Ezt kitől hallottad? Mivel azt mondod, hogy szavazni fogsz, ezért feltételezem, hogy nagykorú vagy. Ennyi idősen még hiszel a mesékben?
2010. szept. 2. 11:52
 13/48 anonim ***** válasza:
49%

Na erről ennyit, látom itt ennyit az érvekről, a szocizásnál leállt a Fideszesek tudománya.

Miért nem lepődtem meg? butítható nép a magyar

2010. szept. 2. 12:11
 14/48 anonim ***** válasza:
64%
Igen...butította is az MSZP a sok embert 8 évig..
2010. szept. 2. 13:53
 15/48 anonim ***** válasza:
53%

Egyetértek, szerintem is a FIDESZ-ben van az a maradék, kevés tisztességes képviselő. Talán még az LMP-ben, de ők még kellően ujjak és naívak. Majd 4-8 év múlva....

Persze, lehet mondani, hogy ez álomkép, de 2002-ben az MSZP ugyan úgy megpróbálta mindennel meggyanúsítani a FIDESZ képviselőit, és lám...szinte semmire nem lett bizonyíték. Talán mert indokolatlan volt a gyanúsítás?

Ellenben most, szinte bármelyik MSZP-s képviselőre rámutatsz (tisztelet a kivételnek) szinte tuti, hogy benne van valami sáros, akár börtönt érő ügyben. Ez azért nem lehet véletlen.

Való igaz az is, hogy alternatíva hiányában szavazok én is a FIDESZ-re, mert azért ők is megérik a pénzüket, de nem tudom egy lapon említeni az MSZP-vel.

MIELŐTT: Itt nem "szocizásról" van szó, hanem A-ról vagy B-ről..érted..mivel 2 pártról szól sajnos a magyar politika. Az "A" nekem bizonyított 8 év alatt, elég volt. Nem érdekel mit tettek le az asztalra, nem érdekel milyen pozitív intézkedéseket hoztak (mert biztos hoztak). Azért nem érdekel, mert a folyamatos, 8 éven keresztül tartó külső-belső korrupciós ügyeik erről elterelték a figyelmet. Ha a fizetésem triplájára nőtt volna a 8 év alatt, akkor sem hinnék nekik.

2010. szept. 2. 14:08
 16/48 A kérdező kommentje:
A Fidesz és a tisztesség? Hol élsz te? Kezdjük az alelnökükkel, pokorni zoltán úrral. Ő tisztességes politikus?
2010. szept. 2. 16:24
 17/48 anonim ***** válasza:
49%

Ismétlem! A MARADÉK, KEVÉS tisztességes politikus van ott.

Konkrétan nem Pokorniról van szó, de ha már őt emeljük ki, mint legtisztességtelenebb FIDESZ-es politikust, akkor véleményem szerint messze lemarad Gyurcsánytól, vagy Bajnaitól. Ha ő a legrosszabb közülük, akkor örülök neki.

Szóval tisztában vagyok vele, hogy a magyar politikusok ahol tudják elteszik a pénzt. Ez így van, így volt és így is lesz. Nem nálunk "probléma" ez, hanem mindenhol. Azért írom idézőjelbe a probléma szót, mert ez csak akkor tényleges baj, ha mellette nem adnak semmit, "nem csinálnak semmit 4 évig", korrupciós ügyeiktől visszhangos a nemzetközi és hazai média, stb...

Tudod úgy vagyok vele, hogy tegye el a pénzét, de cserébe dolgozzon is, vagy legalább próbáljon rá utaló magatartást mutatni. Ezt én nem nagyon láttam az előző hozzászólásomban említett okok miatt.

2010. szept. 2. 16:32
 18/48 A kérdező kommentje:

Ő csak egy példa a sok közül:

[link]

Említhetnék pár hasonló esetet, ami nem kerül bele az esti híradóba.

Ha gondolod akár beszélgethetünk a több tucat "antikommunista" volt mszmp káder fideszes politikusról is.

2010. szept. 2. 16:43
 19/48 anonim ***** válasza:
18%
Hidd el, ami számított, az bekerült a médiába 2002-2010 között. Főleg az MSZP-s médiába.
2010. szept. 3. 08:44
 20/48 A kérdező kommentje:
Még mindig (hónapok óta) várom az érveket a FIDESZ mellett. Ha nem megy kérjetek segítséget más Fidesz szavazóktól, hátha ők tudják, hogy miért rájuk szavaznak! Ne hagyjátok hasznos válasz nélkül ezt a kérdést!
2010. szept. 4. 11:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!