A pedagógusok miért nem hagyják el a szakmát?
37 "Senki nem tiltja meg senkinek, hogy elmenjenek tanárnak, te is nyugodtan jelentkezhetsz egyetemre, ha annyira vágysz a 3,5 hónap szünet után"
Én tanár vagyok. Úgy végeztem el az ELTE-TTK-át hogy minden elméleti fizika kollokviumom jeles lett. Láttam mások szenvedését, hogyan őrlődnek fel a mókuskerékben, imádkozni mellette hogy kiadják azt a kis szabadságuk ami jár nyaralásra, hogy mennyit güriznek a pénzért. Mindez minek, ha úgysem tudják minőségin élni az életet? Ezért mentem tanárnak. A kényelmes 5-6 óra mellett délutánonként is van időm a hobbijaimra. Szabad hgétvége. Nyáron 2.5 hónap szünidő folyamatosan. Nem kell félni, hogy behívnak. Minden évszakban egy-két hét szünet emellett. Tudom pihentetni a testem, ha kell. Ha nagyon kimerült vagyok röpdolit íratok, munkafüzetet osztok ki és relaxálok mellette. A tananyag ugyanaz mint amiből felvételiztem. Nagyon sok potitívumot tudok mondani
Szerintem ezért hála jár, hogy megkapjuk a szünidőbe is a fizetést pl. Nem sírni kell meg jajj jöjjön másik kormány mert meghalunk abba a kis munkába, hanem elismerni azt hogy most nagyon is vagyunk támogatva és örülni. Hálásnak lenni azért amit kaptunk azért a kevéske befektetett skillért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!