Élnétek egy cigányság nélküli Magyarországon?
Most nem azért de függetlenül hogy ki milyen oldalt támogat.
+
1, Magyarország területén több évszázadok óta itt vannak
2, Egy jó részük segített a török elleni harcban
3, volt rendes becsületes szakmájuk régen (mára persze kihalt szakmák)
-
1, ugy mondd iszák a pénzt a kormánytól értsd különböző segélyek stb
2, egyeseket zavar nem képesek, nem hajlandók aszimillációra
3, Kádár rendszer után lettek "lusták"
Egyébként nem eltüntetni kell őket (hacsak nem akarunk egy ujabb Holokausztot) csak még kicsit sem hajlandók aszimilálni.
Utolsó, nácizónak.:
Eredetileg nem foglalok állást ebbe a kérdésbe mert objektív felmérés.
De ettől függetlenük akinek ott tart a vita kultúrája, hogy az impulzív, provokativ kommentjet lepontozókat nemes egyszerüseggel nácinak nevez; nagyon felszínes és szegényes személyisegrol tesz tanubizonysagot.
#83 komoly választ akarsz, és tudni szeretnéd miért náciztam? nos, ha belegondolsz, maga a kérdés is az, meg aki erre igent mond az is az. ugyanis ez annyit jelent hogy olyan országban élsz, ahol kiirtottak egy népcsoportot, a származása alapján. genodicium, ahogy pl a törökök az örményeket. és köszönöm, de a XXI. században, a technológia és a tudás korában, nem szeretnék egy olyan barbár országban élni, ahol a problémákat mások megölésével orvosolják. mint írtam ma ezeket öljük meg, holnap meg azok lesznek útban, vagy okoljuk őket a problémáinkért.
hoztad a vitakultúrát. ez olyan súlyos téma, hogy nem állok le olyan emberekkel vitázni akik mások tömeges kiirtásáról fantáziálnak
a többiek ne éljék bele magukat, ezt most kifejezetten a kerdezőnek írtam
Nem is tudom...
Inkább akkor egy olyan országban, ahol nincsenek nemzetiségi előít~letek és mindenki qrwára lesz@rja, hogy a másik éppen cigány, kokinkínai vagy éppen piréz származású és az értékét nem ez határozza meg, hanem hogy milyen ember...
Inkább magyarság nélkül :) a magyar az egyik legrosszabb népcsoport ,rasszisták , azt hiszik hogy ők a világ közepe , és hogy bármit megtehetnek , a magyar börtönök 50%-át magyarok teszik ki(20%egyébb ország, 30%cigány). Sokkal kevesebb a cigány bent, jah és akkor ezt a kérdést fel teheti bármelyik ország csak a cigány helyett magyarra cserélve. Persze vannak köztük olyan cigányok akik tűzre valók , de sok cigány dolgozik, nem kell mindent egy raklapra venni. De úgyanez elmondható a magyarról is , hogy vannak a munkakerülök ,akik mennek a polgármesterhez segélyért. Nagyon felszínesek vagytok ,ha azt hiszitek ,hogy ti jobbak vagytok bárkinél. Egyszerűen szánalmas a magyar mentalitás, úgyanúgy vérfolyik belölük is. Nem csodálom hogy a magyarnépről mik terjedek a világban, hogy utálják a magyarokat.
-Rasszista vagy?
-Nem. Minden embert egyformán utálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!