Mennyi lehet a cigányság tényleges száma Magyarországon?
"Felejtsük el a KSH-s felméréseket." akkor mi legyen helyette? bemondásra? érzésre? akkor legyen 20 millió
teljesen hülye vagy kérdező? vagy a mi a célod a kérdéseddel? érzésre túl sok a nem otthon ülő roma? nincs bajod a cigányokkal, de mindenki otthon cigánykodjon a négy fal között?
aki nem vallja annak magát, az mitől cigány kérdező? vagy alakítasz egy bizottságot, és te ránézésre eldöntöd ki cigány, ki nem? mi van ha én alakítok bizottságot? hm, cigány vagy kérdező
erről ennyit
idióta
Kedves 6/7!
Miből szűrted le azt, hogy bajom lenne a cigányokkal? Egy bántó szót nem írtam. Mellékesen hozzátenném én magam is cigány vagyok. Azért tettem fel a kérdést, mivel szimplán érdekel, hogy mennyi lehet a tényleges szám a cigányságnál. A KSH-s adatoknak meg nyilván nem hiszek, mivel saját példámból kiindulva össze-vissza írták be a közvetlen rokonságomban találhatók adatait is. Az utolsó kommentedet meg végképp meg értem. Te most azt akarod mondani, hogy nem lehet megkülönböztetni a cigányt a magyartól, vagy tulajdonképpen mire akartál utalni? Szerintem még te magad sem tudod. :)
Nem feltétlenül lehet megkülönböztetni kérdező.
És ha valaki sokat napozott? Akkor az cigány vagy magyar?
Dehogynem lehet.
Felmenőkből, tájszólásból, vezetéknévből, konkrétan mindenhogy meglehet különböztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!