Mennyi lehet a cigányság tényleges száma Magyarországon?
" és te ránézésre eldöntöd ki cigány "
Én igen ,képzeld !
Mondtam már,hogy nem csak a bőrszín az ami árulkodó,hanem az arc vonás is !
Ha fogsz egy fényképet,és átszerkeszted tejfehér színűre a figura bőrét,akkor is az arcáról megmondom,hogy full cigó,vagy keverék cigó.
Az oláhok között pl sok ilyen vigyoripofi cigó van,ők kezesbárány kisugározóak is tudnak lenni,de azért láccik rajtuk is !
A romungrók meg nagyon ilyen gorilla debil arcvonásúak,,agresszíót,,düddőséget,,primitívséget sugároznak !
Csúnya,,unszimpatikus arcuk van,kb mint egy ordító gorillának !
Most had ne kelljen képeket küldenem,hogy megmutassam mik a különbségek,,rendes magyarázattal,,de lehet kellene majd tényleg csinálnom egy ilyen arcról felismerő kalauz könyvet....
Miért kéne csinálnod? Neked ez ennyire fontos?
Nyilván a magyarság az egyetlen érték az életedben, ezért nem akarod, hogy mások is birtokolhassák.
De hiába, így is értéktelen vagy.
Kérdező: én elég nehezen döntöm el. Ha valaki full nig*ger, akkor nyilván.
De láttam már szőke fehéret is aki cigánynak mondta (vagy képzelte) magát.
" De hiába, így is értéktelen vagy. "
Számodra igen,sok-sok más számára meg nem..
De te meg nekem vagy értéktelen !
" alakítok én neked olyan bizottságot, hogy elsők között leszel a cigányok közé sorolva. "
Ne keverjél ilyen dumával!
Max a nácik közé sorolhatsz,ha úgy neked jobban tetszik vazze !
De csak azért mert inkább vagyok az egyik,,mint a másik vazze !
Ez mind ilyen nyavalyás antirasszista hiszti duma,,nesze semmi fogd meg jól....
Dehogy is!
Ha így jellemezzük,akkor:
Elcigányosodott megyeszékhelyről elköltözött újonnan egy balaton melletti üdülő városba költözött kis csákó...
Így a király !
Sőt !
Mielött idejöttem,még azzal is csalogattak ide,hogy itt szinte nincs egy se !
Tök jó !
Max nyáron túristaként látni,meg az épitkezésen ha dolgoznak..
Olyan furcsa is,hogy már kezdem őket elfelejteni,hogy egyáltalán vannak,,max csak a tv-ben a híradóban látom őket,amikor valami bűnügy van....szokás szerint..
De ez így jó is....
Megy az irigység..
Nem is nekem kell,hogy legyen..
Jó helyre kell nősülni.....
Sok szerencsét !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!