Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Élnétek egy cigányság nélküli...

Élnétek egy cigányság nélküli Magyarországon?

Figyelt kérdés
Nem népírtásra gondolok, hanem teoretikusan szerinted jobb vagy rosszabb vagy ugyanilyen lenne a társadalmunk és az életünk, akár jó akár rossz értelemben a cigány etnikum nélkul.

2021. szept. 20. 01:45
 41/92 anonim ***** válasza:
81%
#38 Na most buktál le. Mondjuk én úgy gondoltam, hogy csak a magyargyűlöleted miatt nem vagy magyar, de mint kiderült, cigány vagy, hiszen csak a cigányok szokták parasztnak nevezni a magyarokat.
2021. szept. 24. 08:09
 42/92 anonim ***** válasza:
11%
:) öcsém nem vagyok cigány , amúgy kicsim elárulom neked hogy nem a cigányok mondják azt ,hogy paraszt.
2021. szept. 24. 15:09
 43/92 anonim ***** válasza:
81%
Mennyország lenne! 😍😍😍
2021. szept. 27. 20:02
 44/92 anonim ***** válasza:
18%

Élnék, ha volna.

De vagy 700 éve nincs és egyre kevésbé lesz.

2021. szept. 28. 15:57
 45/92 anonim ***** válasza:
18%

és a cigányok után kik jönnének? ugyanis bűnbak mindig kell, hogy lehessen másra mutogatni.

amúgy a cigányokkal mi a bajod? hogy lopnak? szerintem a fajtiszta magyarok többet, méghozzá nagyságrendekkel.

2021. szept. 28. 15:59
 46/92 anonim ***** válasza:
94%
Nekem az a véleményem, hogy vannak olyan romák, akik igenis tisztességesen dolgoznak, és velük nincsen semmi bajom. És vannak olyan magyarok akik meg nem dolgoznak, segélyből élnek vagy lopnak vagy ott van a sok alkesz elissza az összes pénzét....na pl. ilyen emberekkel nem élnék együtt, akár magyar, akár nem.
2021. szept. 28. 22:26
 47/92 anonim ***** válasza:
25%

a jelenlegi legnagyobb tolvajok a jelenlegi rezsim politikusai. ezer milliárdokat síboltak eddig el. erre ti meg a cigányokra haragszotok

ez az ország menthetetlen

2021. szept. 29. 00:04
 48/92 anonim ***** válasza:
72%
#47 Mivel ti nagyobb probléma vagytok a magyar nemzetnek, mint bármilyen kormány. Egy rákos daganat vagytok az emberiség testén.
2021. szept. 29. 07:56
 49/92 anonim ***** válasza:
20%

#48 én ugyanezt gondolom rólatok, nácikról

pontosan ez a gondolkodás vezetett Trianonhoz is

amúgy a cigányság miben jelent nagyobb problémát? drágább mint a fideszesek etetése? mennyit is költ a fidesz a cigányokra évente? a Lölö féle vasútfelújítás kilométerenként drágább

de erre a #48 féle agyhalott nácik tapsolnak

2021. szept. 29. 08:59
 50/92 anonim ***** válasza:
73%

Trianonhoz a liberális kisebbségpolitika vezetett. Ha mi is arra törekedtünk volna, hogy asszimiláljuk a kisebbségeket, ahogy más európai országok, akkor ma is nagyobb lenne Magyarország, mint így.

Sajnos rengeteget költ a Fidesz a cigányokra évente, segéllyel tömnek titeket, miközben ti lusták vagytok elmenni dolgozni, csak ellitek sorra a purdékat.

Amúgy tanuld már meg a náci szó jelentését :D

2021. szept. 29. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!