Élnétek egy cigányság nélküli Magyarországon?
Figyelt kérdés
Nem népírtásra gondolok, hanem teoretikusan szerinted jobb vagy rosszabb vagy ugyanilyen lenne a társadalmunk és az életünk, akár jó akár rossz értelemben a cigány etnikum nélkul.2021. szept. 20. 01:45
21/92 anonim válasza:
Amúgy meg van magyar emberbe is olyan akit ,sőt a legtöbb pedofil, nemi erőszakot elkövető,gyilkos az magyar...(fehér ember)..
22/92 anonim válasza:
#21 Tudsz erről valamilyen statisztikát mutatni?
23/92 anonim válasza:
Ti tudtok ellenkezőt ?? Megértem ,hogy rasszisták vagytok. De undorító a mentalitásotok.
24/92 anonim válasza:
Én se megyek indiába rángatózni, hogy azért mert én fehérbőrű magyar vagyok, megkövetelőzni. Ha el is mennék ami nem lesz, mert nem vonz, akkor is valószínű, hogy a helyi szokásokat figyelembe véve probálnék meg viselkedni. Akinek meg ez nem tetszik van még lakatlan sziget a földön, el lehet oda költözni,azokkal együtt akiknek annyira tetszik a cigánykúltúra.
25/92 anonim válasza:
Persze persze , csak nézzük meg a dolgokat , a magyarok sem jobbak ,ők is lopnak,csalnak,hazudnak,ölnek ,nekik joguk van hozzá???? Hozzá teszem fehér vagyok ,fehér a férjem... Nem vagyok rasszist vagyis ugyanúgy utálom a a fehérbőrüeket ,mint a cigányokat. Mert az emberi ,főleg a magyar mentalitás undorító. Mennyivel jobb hely lenne ez a föld emberek nélkül nem???
26/92 anonim válasza:
#23 Te állítottál valamit, neked kell igazolnod. Tehát nem tudsz ilyen statisztikát mutatni. Undorító a mentalitásod.
27/92 anonim válasza:
Ja, és legalább annyira rasszista vagy, mint mi, csak te a magyarokkal/fehérekkel szemben.
28/92 anonim válasza:
Nem csak a magyarokkal szemben vagyok az...
29/92 anonim válasza:
Az beszédes, hogy az érdemeikről nem tudtok semmi jelentős példát felemlíteni, csak a megszokott szalonrasszistázás, magyarozás megy.
30/92 anonim válasza:
Magyarok érdeme mi? Hogy a világ sok pontján utálják őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!