Nem népírtásra gondolok, hanem teoretikusan szerinted jobb vagy rosszabb vagy ugyanilyen lenne a társadalmunk és az életünk, akár jó akár rossz értelemben a cigány etnikum nélkul.
#50 "Trianonhoz a liberális kisebbségpolitika vezetett." hát hogyne. hazudd magadnak. Trianon a nacionalizmus diadala az ész felett. De hát jogok helyett erőszakosan asszimilálni akarsz, persze hogy nem tetszik senkinek. nekünk sem tetszett amikor a Habsurgok ezt akarták. De ne törődj a valósággal.
Pontosan mennyit is költ? Mondjuk mennyit költött tavaly. Az hogy sokat nem válasz. Legalaább megtanulsz keresni.
Kik azok a mi? Én ellek? Szerinted eddig mennyit ellettem? egyébként nem a fidesz jön azzal, hogy ez a női principium, és mindenkinek szülnie kellene évente ötöt? te szúltél már a héten, nácikám?
Pontosan tudodm mit jelent a náci, nem ok nélkül mondtam rád. miért szégyenled? ha ciki, ne legyél náci. senki tart a fejedhoz fegyvert, hogy az legyél.
2021. szept. 29. 13:34
52/92 anonim válasza:
Tehát nulla történelmi ismerettel rendelkezel. Mondjuk ez eddig is sejthető volt a nácizásból. Egyébként én csak büszke vagyok rá, ha a magadfajta cigók vagy kommunisták lenáciznak, hiszen a ti nyelveteken ez normális, gondolkodó embert jelent.
2021. szept. 29. 16:54
53/92 anonim válasza:
Látom, még magyarul se tudsz. Mondjuk ha a lovári az anyanyelved, akkor nem csoda :) Gyengébbek kedvéért: a magadfajta cigók, illetve a kommunisták szokták a normális embereket lenácizni. Na pá, és búcsúzóul: szopin téle e grasztesz :)
2021. szept. 29. 21:14
54/92 anonim válasza:
Nem mondtam hogy sitten ültél. Lehet csak bejártál nézni. Lehet. Minden lehet. Muci. Ezt a boomer dumat. XD Adjak egy zsepit? Valsmi folyik a szemed alatt. Ja csak sírtál. Mar azt hittem az is fehér. Nem akartalak megbántani boomerke.
2021. szept. 30. 23:36
55/92 anonim válasza:
Borsodi ként aztmondom eltünhetne az összes én szerencsémre egy olyan faluba élek ahol gyakorlatilag 6 darab cigány él 6 a 2200 fős faluba és mennyivel jobb ebbe a faluba az élet mint a melettünk lévő 250 fős faluba ahol pedig 5 magyar lakik egy anya egy apa egy gyerek és a kettő nagyszülő (de még a polgármester is perui idnián * na igen ha nem tetszik nekik a cigányozás hát tessék*) na az egy igazi putri
2021. okt. 26. 17:39
56/92 anonim válasza:
Helyesebb lett volna a kérdést úgy fel tenni, hogy “Miért szeretnél egy magyarok lakta cigány országban élni?” És akkor azt válaszoltam volna, hogy azért, mert az a hazám, ahol magyar emberek élnek! Itt már sok náció él és a roma csak egy probléma ha érted mire gondolok! Ez minden csak nem Magyarország! Sajnos!
2021. nov. 15. 14:07
57/92 anonim válasza:
Miutan a normalis eletvitelt elo ciganyok ertekrendje szazszor kozelebb all hozzam mint a magyaroke, igy nem.
A putris csoves drogos keselgetos ciganyokat, azokat kivagnam mint a szemetet, azokkal a magyarokkal egyutt akik arra hiszik tobbnek magukat hogy falfeherek es Almosnak nevezik a gyerekuket.
2022. máj. 8. 13:11
58/92 anonim válasza:
Ennyu undorító, megkeseredett, rasszista embert... undorító ez az ország.
2022. máj. 8. 17:06
59/92 anonim válasza:
Magyarországon a fő tolvajok nem a cigányok
de miért álljunk meg a cigányoknál, mindenki mehet, aki nem fajtiszta, igaz kérdező? bár gondolom akkor mehetnél te is!
2022. máj. 8. 22:14
60/92 anonim válasza:
#58: "Rászistá mágyárok, rászistá mágyárok!" Csak nem érted, mi lehet az oka, hogy azok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!