Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Élnétek egy cigányság nélküli...

Élnétek egy cigányság nélküli Magyarországon?

Figyelt kérdés
Nem népírtásra gondolok, hanem teoretikusan szerinted jobb vagy rosszabb vagy ugyanilyen lenne a társadalmunk és az életünk, akár jó akár rossz értelemben a cigány etnikum nélkul.

2021. szept. 20. 01:45
 61/92 anonim ***** válasza:
87%
#60 de érti. haragszol a cigányokra, aztán szavazol a tolvajokra
2022. máj. 9. 08:45
 62/92 anonim ***** válasza:
78%

61# mond azt hogy nem provokálták ki.

Az a baj hogy akik védik ezeket a senkiháziakat azok életülbe nem láttak még cigót vagy ha igen akkor azt 3% normälisabbat

2022. máj. 9. 08:50
 63/92 anonim ***** válasza:
100%
#61: Tudom, milyen típusú ember vagy. Olyan, aki sose látott még cigányt, csak elképzeli, hogy azok szegény, szerencsétlen emberek. Aztán amikor egyszer kirabolják, onnantól gyűlölni fogja őket, és ő lesz a legrasszistább.
2022. máj. 9. 10:46
 64/92 anonim ***** válasza:
15%

Kivancsi vagyok abbol a 63 emberbol akik ide irkaltak hanyan mernenek egy cigany ele odallani es felolvasni a kommentjuket 😀

Igy nagy a szatok, elobe meg lapultok mint sz@r a fube, meg a fiuk se mernek felallni egy cigany lanynak sajat szememmel lattam

Ezert nevetsegesek a magyarok nagy tobbsege, mert leneznek mindenkit kozbe igazi csicskakent viselkednek

2022. máj. 9. 10:56
 65/92 anonim ***** válasza:
78%

64# szerinted én félek tőlük nem egynek a szemébe mondtam már hogy leálsz vagy haza rugdoslak indiába.

Borsodi vagyok nem fogok megijedni tőlük csak azért mert komolynak hiszik magukat (amúgy is van viperám mármint sokkoló azt ha bele vágom akkor legyen nagy box világbajnok)

2022. máj. 9. 11:12
 66/92 anonim ***** válasza:
0%

Akkor te nagy ember vagy 😂

A maradek 64 ..??

2022. máj. 9. 11:16
 67/92 anonim ***** válasza:
67%
66# a maradék 64 szintén az hogy te nem mered attól más megmondja
2022. máj. 9. 11:33
 68/92 anonim ***** válasza:
De biztos neked van igazad
2022. máj. 9. 11:33
 69/92 anonim ***** válasza:
78%

Ezt most találtam: Pásztor Albert volt miskolci rendőrkapitány: „Miskolcon történt VALAMENNYI rablási bűncselekmény elkövetője cigány származású volt”

Akkor miről beszélünk?

Egyébként természetesen azonnal leváltotta Draskovics Tibor MSZP-s miniszter.

Na, ezért nem szavazok én soha többet balliberálisra.

2022. máj. 9. 11:36
 70/92 anonim ***** válasza:
78%
Biztos ok nélkül van előítélet a népcsoporttal szemben: [link]
2022. máj. 9. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!