Élnétek egy cigányság nélküli Magyarországon?
61# mond azt hogy nem provokálták ki.
Az a baj hogy akik védik ezeket a senkiháziakat azok életülbe nem láttak még cigót vagy ha igen akkor azt 3% normälisabbat
Kivancsi vagyok abbol a 63 emberbol akik ide irkaltak hanyan mernenek egy cigany ele odallani es felolvasni a kommentjuket 😀
Igy nagy a szatok, elobe meg lapultok mint sz@r a fube, meg a fiuk se mernek felallni egy cigany lanynak sajat szememmel lattam
Ezert nevetsegesek a magyarok nagy tobbsege, mert leneznek mindenkit kozbe igazi csicskakent viselkednek
64# szerinted én félek tőlük nem egynek a szemébe mondtam már hogy leálsz vagy haza rugdoslak indiába.
Borsodi vagyok nem fogok megijedni tőlük csak azért mert komolynak hiszik magukat (amúgy is van viperám mármint sokkoló azt ha bele vágom akkor legyen nagy box világbajnok)
Akkor te nagy ember vagy 😂
A maradek 64 ..??
Ezt most találtam: Pásztor Albert volt miskolci rendőrkapitány: „Miskolcon történt VALAMENNYI rablási bűncselekmény elkövetője cigány származású volt”
Akkor miről beszélünk?
Egyébként természetesen azonnal leváltotta Draskovics Tibor MSZP-s miniszter.
Na, ezért nem szavazok én soha többet balliberálisra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!