Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen volt az élet Gyurcsány...

Milyen volt az élet Gyurcsány idejében?

Figyelt kérdés

Sajnos én gyerek voltam akkor és még nem fogtam fel sok mindent a világból. Viszont csak azt látom szinte hogy szidják Gyurcsányt hogy milyen rossz volt az élet akkor. Ha ez így van akkor ezt megmagyaráznátok?

Magyarország egy főre jutó GDP 2008-ban: 15700$

Magyarország egy főre jutó GDP

2017-ben: 14600$

Igen, tudom hogy 2021-ben már 19000$ az egy főre jutó gdp de mègis hogy lehet hogy a gazdasági fellendülés alatt miközben már 7 éve a fidesz kormányzott gyengébb volt a teljesítményünk mint 2008-ban?

2021. szept. 12. 18:52
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
66%

Az utak minősége kb. ugyanaz

De ha már az utaknál tartunk, közveszélyes állapotok uralkodtak a közutakon és az elsősorban az autópályákon a gyorshajtók miatt.

Ez ügyben a Fidesz csapott rendet. Egyszer csak nem volt halálfélelmem az M1en és az M3ason

2021. szept. 12. 21:33
 42/46 anonim ***** válasza:
0%

41

Szolnokon egy idióta M5 E60-al foylamatosan 100-alszaladgál az egyik belvárosító úton.

Nem szedik ki, mert a polgármester haverjának a fia.

Ez aztán rend!

2021. szept. 12. 21:40
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Adót emeltek, megszorítasok voltak, nagy gázáremelés, csődközel.

Édespám orvosi diplomával nyomorgott a klinikán, most meg bruttó 1.5 M-t keres…

Soha többé Gyurcsány!

Nem vagyok Fideszes, de lényegesen jobban kormányoznak és jobban élnek az emberek

2021. szept. 13. 00:34
 44/46 anonim ***** válasza:

Na igen

Aki most nem találja meg a lehetőségeit az Gyurcsány vezetése alatt is vonyítani fog. Csak sokkal jobban.

2021. szept. 13. 09:17
 45/46 anonim ***** válasza:
#43: És hol dolgozik édesapád azóta? Mert azt azért nem hiszem el, hogy 1,5 milliót keres a közegészségügyben. Ha meg nem ott van, hanem, mondjuk gyógyszerügynök, annak nincs köze sem Gyurcsányhoz, sem Orbánhoz.
2021. szept. 14. 20:21
 46/46 anonim ***** válasza:
48%
Számomra nem volt roszabb mint most. Tény, hogy a 20+ éves közalkalmazotti munkaviszonyom akkor vesztettem el, amikor Orbánék 2012-ben elvontak az egyetemtől, ahol dolgoztam 1,5 milliárd forintot, mire az egyetem leépített 120 embert. Azóta, koromnál, helyzetemnél fogva a 9 év alatt összesen, de nem egyfolytában 3,5 évet dolgoztam, a többi munkanélküliség. És ami végleg elfordított a Fidesztől az, hogy miután itt elvonták azt a pénzt, az erdélyi Sapientia egyetemnek meg nyomtak 4 vagy 5 milliárdot.
2021. szept. 14. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!