Milyen volt az élet Gyurcsány idejében?
Sajnos én gyerek voltam akkor és még nem fogtam fel sok mindent a világból. Viszont csak azt látom szinte hogy szidják Gyurcsányt hogy milyen rossz volt az élet akkor. Ha ez így van akkor ezt megmagyaráznátok?
Magyarország egy főre jutó GDP 2008-ban: 15700$
Magyarország egy főre jutó GDP
2017-ben: 14600$
Igen, tudom hogy 2021-ben már 19000$ az egy főre jutó gdp de mègis hogy lehet hogy a gazdasági fellendülés alatt miközben már 7 éve a fidesz kormányzott gyengébb volt a teljesítményünk mint 2008-ban?

Az utak minősége kb. ugyanaz
De ha már az utaknál tartunk, közveszélyes állapotok uralkodtak a közutakon és az elsősorban az autópályákon a gyorshajtók miatt.
Ez ügyben a Fidesz csapott rendet. Egyszer csak nem volt halálfélelmem az M1en és az M3ason

41
Szolnokon egy idióta M5 E60-al foylamatosan 100-alszaladgál az egyik belvárosító úton.
Nem szedik ki, mert a polgármester haverjának a fia.
Ez aztán rend!

Adót emeltek, megszorítasok voltak, nagy gázáremelés, csődközel.
Édespám orvosi diplomával nyomorgott a klinikán, most meg bruttó 1.5 M-t keres…
Soha többé Gyurcsány!
Nem vagyok Fideszes, de lényegesen jobban kormányoznak és jobban élnek az emberek

Na igen
Aki most nem találja meg a lehetőségeit az Gyurcsány vezetése alatt is vonyítani fog. Csak sokkal jobban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!