Milyen volt az élet Gyurcsány idejében?
Sajnos én gyerek voltam akkor és még nem fogtam fel sok mindent a világból. Viszont csak azt látom szinte hogy szidják Gyurcsányt hogy milyen rossz volt az élet akkor. Ha ez így van akkor ezt megmagyaráznátok?
Magyarország egy főre jutó GDP 2008-ban: 15700$
Magyarország egy főre jutó GDP
2017-ben: 14600$
Igen, tudom hogy 2021-ben már 19000$ az egy főre jutó gdp de mègis hogy lehet hogy a gazdasági fellendülés alatt miközben már 7 éve a fidesz kormányzott gyengébb volt a teljesítményünk mint 2008-ban?
2009: 13.046$
Gondolom, csupán a véletlen műve, hogy nem ezt hoztad ide.
13
Arról gondolom lemaradtál, hogy az második világháború vége óta a legnagyobb világválság zajlott le akkor. Ahhoz képest ez nem is jelentős visszaesés.
"Ez eddig 2-2. Most ki hazudik?"
Szerintem egyikőjük sem. Ez a "milyen volt" nem azt jelenti hogy mindenki jobban vagy rosszabbul élt. Volt akinek akkor volt jobb és volt akinek most. Nincs olyan rendszer ahol mindenkinek jó.
Nagyon jól éltünk akkor, simán hetente kétszer Mc-tünk, megvehettük bármelyik édességet a boltból.
Legdrágább minőségi iskola szereket vehettem.
Azóta sajnos szüleim rámszorulnak, mert mindent tönkretett a Fidesz.
Ja igen, akkor még időben bejutottunk az orvoshoz.
Nem kellett évente többszázezret kifizetnünk az autónk futóművére, a hulladék utak miatt.
Akkor a kaják nomrális miősígűek voltak, azóta jóval rosszabb minőségű élelmiszer kerül az országba.
Szóval nagyon jó volt Gyurcsány idejében.
Nagyszülőknek volt 13. havi nyugdíjja is.
A Fidesz 12 éve lesz a vezér, azóta képtelen volt vissza adni a 13. nyugdíjat.
Szánalmas!!!!!!
18
Wow lepontozzátok az igazságot?
Vagy csak sivalkodtok hogy valóban jól éltem akkor? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!