Gyurcsany alatt Orbanos voltam de csalodtam. Nem szerettem de jobb volt a demokracia allapota nem voltunk Europa szegyenei. (nem a nep a kormanyunk)
A gazdasag jobb lett Orban alatt de minden mas rosszabb. Szerintem.
A szegenyeket mar lenezik regen segitettek. Mintha egy munkanelkuli nem lenne ember..... Aki dolgozik es jol keres az az igazi ember.regen ez nem igy volt. Most a penztol fugg ki a tokos igaz magyar.
Jah. Könyörögnöm kellett mérnökként hogy alkalmazzanak a minimálbér körüli összegért. Közel 1,5 évig voltam munkanélküli. Szuper volt!
Remélem most is szenvedhetek a sok idióta miatt akik az összefossára szavaznak.
Miért lennénk Európai szégyenei? Mert az Európai Parlamentben azt mondják a nagyokosok? Az emberek nem tartanak minket Európa szégyeneinek és kifejezetten jó a véleményük Orbánról.
Furcsa, hogy pont a munkanélküliséggel jössz, mikor az egekben volt.
Manapság úgy segítenek a munkanélkülinek, hogy munkához jut, akkoriban meg segéllyel, amit a dolgozók fizettek meg.
Utolso.
En ezt ertem de a gazdagokon sokkal jobban segitett a fidesz mint a kisemberen csak sokan elfelejtik.szamold ki a csaladtamogatast pl vesd ossze.
Az hogy van munkalehetoseg attol meg ez nem jelenti azt hogy a kormany a kisembereket segiti jobban.
Akinek van jo allasa es sok penze annak jobb lett. Akinek nincs annak picit lett jobb. Ez a baj forditva kene.
Az a baj hogy csak a gazdasag allapotat nezitek. Demokracia jogallam haveri gazdagodas korrupcio ezeket nem.
Europaban nem hinnem hogy minden megvalasztott kepviselo buta lenne oket a nep valasztja meg. Es nekunk nyugatrol mindenki fityiszt mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!