Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok! tényleg erre szavaztok?

Balosok! tényleg erre szavaztok?

Figyelt kérdés

Orbán nem tökéletes, sőt! egyáltalán nem jó, de erre akarjátok leváltani? ennél még Orbán is jobb!

[link]

2021. aug. 16. 17:56
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 Gofrisütő ***** válasza:

Én válaszoltam a kérdéseidre, és mondtam, csak azért, mert valami (álltalam) nem nevezhető hazugságnak, még gerinctelen dolog.

Mellesleg azt vettem észre, ha megcáfolom az érveiteket, akkor te behozol egy új vitatémát, a régit meg bejelented mellékszálnak. A vitában fontos, hogy minden érvre válaszoljunk, mivel könnyű kerülni őket, ha mellékszálnak állítod be. Ha mondasz egy érvet, amire nem válaszoltam, akkor válaszolok rá, mert nem az összeszedettségemről vagyok híres.

Hol cáfoltam meg a mondatomat? Ugyanarról írtam. Sok pártnak az a logikája, hogy inkább Gyurcsány, mint Orbán. Aztán azt írtam, hogy megéri ez az inkább Gyurcsány, mint Orbán. A két állítás hol, milyen logika szerint, milyen rendszerben, milyen tudatmódosító használatával cáfolja egymást? Emellett miről vitatkozunk? A vitánk már rég elvesztette a jelenlegi jelentését, miszerint miért egy bunkóság nem teszi az ellenzéki összefogást rosszabbáb, mint a Fideszt. Erre az a magyarázat, hogy az érveim, elfeletődtek. Szerintem térjünk vissza az eredeti kérdéshez, de nem fogom ezzel az ürüggyel ignorálni az érveidet.

2021. aug. 25. 23:14
 62/65 anonim ***** válasza:
Az 56-os hozzászólásomban visszakérdeztem. Azóta úgy kerülöd a témát, mint ördög a szentelt vizet és hadoválsz mindenféle dologról, csak ne tűnjün fel senkinek, hogy valójában nem válaszolsz.
2021. aug. 25. 23:36
 63/65 Gofrisütő ***** válasza:
Én válaszoltam rájuk 3szor,csak nem vetted észre. De itt van egy hosszabb válasz, ami mindhármat egyszerre válaszolja meg. Nem megvédhető, gerinctelenségnek gondolom, csak nem lehet ráhúzni a hazugság szót. Nem azon van a lényeg, hogy minek nevezzük, hanem azon, hogy milyen szándékból nem mondja el az igazat.
2021. aug. 26. 10:22
 64/65 anonim ***** válasza:
Ezzel el is mondtad, hogy megvédenéd a baloldal összes ilyen hazugságát, mert szerinted ez nem hazugság, csak szimplán gerincetelenek és megtévesztők.
2021. aug. 26. 10:54
 65/65 Gofrisütő ***** válasza:
Ezt nem állítottam. És miért a szavakon rugózunk? De most komolyan, a vita elvesztette lényegét, már régen. Én meguntam hogy ignorálod az érveimet, és behozol hűlyeségeket. Mondhatod, hogy nem bírok vitatkozni, sarokba szorítottál ezért elmenekülök, de ez nem igaz, én befelyezem, mert nem tudjuk meggyőzni egymást. Vannak jobb dolgaim is.
2021. szept. 1. 21:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!