Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok! tényleg erre szavaztok?

Balosok! tényleg erre szavaztok?

Figyelt kérdés

Orbán nem tökéletes, sőt! egyáltalán nem jó, de erre akarjátok leváltani? ennél még Orbán is jobb!

[link]

2021. aug. 16. 17:56
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
Persze, a Jobbikot Gyurcsány irányítja. Mondjatok még ekkora baromságokat...
2021. aug. 18. 16:48
 42/65 A kérdező kommentje:

#40 ha a hazugság a téma akkor balra kell menni :) mert hazugság csak baloldalon vannak! hogy a példaképed idézzem: hazudtunk reggel,éjjel,meg este"

;)

2021. aug. 19. 01:41
 43/65 A kérdező kommentje:
#41 ha politizálnál akkor tudnád hogy a jobbik és a baloldal kéz a kézben együtt vannak :) persze aki csak 4 évente leteszi az x-et és nem tud semmit annak sok minden meglepő lehet ;)
2021. aug. 19. 01:43
 44/65 Gofrisütő ***** válasza:

Ember, Gyurcsány nem a példaképem, és az, hogy hazudott, nem teszi a Fideszminden szavát igazzá. Abból amit mondtál, csak annyit szűrtem le, hogy nem tudod se megindokolni, se bebizonyítani, hogy az ellenzéket a Gyurcsány irányítja. Ha valaki állít vamait, főleg ha politikus, ne vedd azonnal igaznak. Igen, ez igaz az ellenzéki összefogásra is, de most vizonyítottad be, hogy mennyire megvezethető vagy. És tudom mit fogaz válaszolni: de hát te is ugyanezt teszed, csak a másik oldallal.

Tudod mit? Mondj egy állítást, amit egy baloldali politikus mondott, és és bebizonyítom, hogy igaz, vagy beismerem, hogy hamis. És lehetőleg az Öszödi beszéd után.

2021. aug. 19. 22:51
 45/65 A kérdező kommentje:

#44 állítást szeretnél? oké! Karácsony Gergely hazudott hogy van angol nyelvvizsgája, hazudott hogy van diplomája,hazudott mikor azt mondta hogy klímás járatokat fog venni (busz,villamos.stb...)

ez 1 ember 3 hazugsága... c:

2021. aug. 19. 23:46
 46/65 A kérdező kommentje:

valamint..

Gyurcsány azt mondta 2020-21 ben hogy 2006 ban megpróbálta megvédeni az embereket... (spoiler: véresre vert emberek az utcán)

2021. aug. 19. 23:48
 47/65 Gofrisütő ***** válasza:

Félreértettél :/ .

Azt mondtam, a Fidesznek te minden állítását leelenőrzés nélkül igaznak gondolod. Én pedig, hogy bebizonyítsam, nem csak vakon hiszek a baloldalnak megkértelek, hogy mondj egy állítást az Öszödi beszéd után, amit baloldali politikus mondott, és én bebizonyítom, hogy igaz, vagy elfogadom, hogy hamis. Nem eleve hamisnak beállított állításokat kértem, mert most nem a politikusok hitelességéről, hanem a politikusokban való vakon hívésről beszéltem.

2021. aug. 19. 23:55
 48/65 Gofrisütő ***** válasza:
Én is fel tudnék hozni hazugságokat, de nem arról vitáztunk.
2021. aug. 19. 23:56
 49/65 A kérdező kommentje:

ja valamint itt van karácsony negyedik hazugsága, erről még videó is van

[link]

2021. aug. 19. 23:58
 50/65 anonim ***** válasza:
Gyurcsány egyszer már tönkre tette az országot. A kormányzása alatt random emberek haltak meg még a Nemzeti ünnepen is.....
2021. aug. 21. 01:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!