Ellenzékiek, mi alapján szavaztok az előválasztáson?
Bemondásra!
De amúgy teljesen mindegy, a lapokat Fletóék leosztják addigra, legyen az miniszterelnök jelölt, vagy egyéni jelölt.
Ergo az ellenzék szavazók azt hiszik, hogy ők döntöttek, közben meg NEM!!
Kit fognak a leginkább átb@szni Gyurcsányék?? A saját szavazóikat.
Arról nem is beszélve, hogy mennyi sértődött politikussal találják magukat szembe a saját berkeiken belül...azt is kezelni kellene ám!
2# tehát olyan, akire pl a 2-2,5 millió Fidesz szavazó is szívesen szavazna??
Mondtam már, az ellenzéki Összefogásnak Orbán Viktort kellene indítania.... akkor a fenti feltétel is megvalósul, és az ellenzék is végre győzni fog!!😂😂
Egyébként az itteni ellenzéki szavazók szerintem totálisan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen erős ellenféllel szemben akarnak nyerni....
#4 "tehát olyan, akire pl a 2-2,5 millió Fidesz szavazó is szívesen szavazna??"
Fontos lenne, hogy ne egy olyan jelöltet állítsunk eléjük ellenfélként, akire úgy tekintenek mint az ördögre. Olyan ember kell ide aki képes elgondolkodtatni abban a 2-2,5 milliós rétegben az embereket. Vannak olyan fanatikus Fideszesek akiket soha nem lehet meggyőzni, viszont vannak olyan emberek is abban a 2,5 millióban akik nagyrészt bizonytalanok voltak vagy kiábrándultak a Fideszből de nem látnak/láttak jobb opciót. Egy olyan alternatívát kell felmutatni ami nekik is elfogadható lenne. Dobrev alkalmas és az egyik legerősebb ellenzéki jelölt de még a bizonytalanok is tudják, hogy Gyurcsány felesége, ami sokakat elrettent. Lehetetlen, hogy megnyerje a 2022-es választást, mivel egy embert se fog megnyerni az ellenzéken kívül. A győzelemhez nem egy erős ellenzéki jelölt kell hanem egy országos szinten elfogadott jelölt.
6# értem én, amit írsz. Logika is van benne.....csak.... ilyen jelölt az ellenzéki oldalon NINCS!! Csak ennyi a baj.
Tudod, én legutóbb nem szavaztam, de a mostani ellenzéki politikusokat elnézve inkább a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!