Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok! tényleg erre szavaztok?

Balosok! tényleg erre szavaztok?

Figyelt kérdés

Orbán nem tökéletes, sőt! egyáltalán nem jó, de erre akarjátok leváltani? ennél még Orbán is jobb!

[link]

2021. aug. 16. 17:56
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
0%

#18.Mi hazánk egy viccpárt.

Semmi komoly szándékuk nincs.

Nem is értem, nyilván mindenkinek saját döntése. De úgy gondolom aki most nem az ellenzékre fog szavazni az a Fideszre teszi a voksát, legyen az a kétfarkú vagy a mi hazánk.

Már csak azért is mert 3 millió szavazója fixen van a fidesznek.

Kb. másfél millió fix szavazója az ellenzéknek, a többi pedig bizonytalan, minél többen szavaznak másra annál kedvezőbb a fidesz esélye.

2021. aug. 16. 18:54
 22/65 anonim ***** válasza:
39%

#20.A Fidesz eladta az országot az oroszoknak, a kínaiaknak és most egy szép kis válságba vezeti az országot.

Óriás infláció, növekvő munkanélküliség, tönkrement kisvállalatok...

De ha te ezt nem látod a narancssárga ködtől, nem lehet mit csinálni.

Legalább 2x-t tegyél a szavazólapra, akkor legalább érvénytelen.

2021. aug. 16. 18:55
 23/65 anonim ***** válasza:
60%

22

Mit adtak el az oroszoknak és a kínaiaknak? Milyen szektorokat?

2021. aug. 16. 19:09
 24/65 anonim ***** válasza:
56%

Épp a Fidesz árusította ki az országot mindenkinek. Lassan alig lesz magyar cég és magyar munkavállaló az országban. A Fidesz mindent megtesz annak érdekében, hogy a multik idejöjjenek, adókedvezményekkel, egyedi stratégiai szerződésekkel csábítja őket, a külföldi, főleg ukrán munkavállalókat pedig külön buszjáratokkal utaztatják ide, hogy kiszolgálják velük a multikat.

2021. aug. 16. 19:12
 25/65 anonim ***** válasza:

24

Mit adott el a fidesz? Mit privatizált?

2021. aug. 16. 19:17
 26/65 anonim ***** válasza:
54%
Példának okáért szinte az egész felsőoktatást privatizálta, mert az alapítványok az államtól független magánszervezetek.
2021. aug. 16. 19:25
 27/65 anonim ***** válasza:

26

Tehát azok az alapítványok kínaiaké és oroszoké?

2021. aug. 16. 19:27
 28/65 anonim ***** válasza:

???

Nem az volt a kérdés, hogy külföldieknek mit adott el a Fidesz. Én nem is arról beszéltem, hanem arról, hogy mióta a Fidesz van kormányon, olyan adócsökkentéseket hajtottak végre, amik leginkább csak a multiknak kedveznek, és olyan stratégiai szerződéseket kötnek velük, hogy megérje nekik idejönni.

2021. aug. 16. 19:41
 29/65 anonim ***** válasza:
Hát nem ő lötte ki, hanem a parancsára az iz*aeli különítményesek
2021. aug. 16. 19:51
 30/65 anonim ***** válasza:

28

Te írtad, hogy privatizálták a felsőoktatást. Én csak megkérdeztem, hogy a vevők kínaiak, esetleg oroszok, vagy mindkettő?

2021. aug. 16. 19:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!