Balosok! tényleg erre szavaztok?
Orbán nem tökéletes, sőt! egyáltalán nem jó, de erre akarjátok leváltani? ennél még Orbán is jobb!
Látod a dátumot, barátom? 2021 van, nem tűnt fel? Most komolyan, tizensok éves dolgokkal jöttök elő?
A Fidesznek ezerszer nagyobb bűnei vannak.
Amúgy mit kellett volna csinálnia Gyurcsányéknak? Öltbe tett kézzel nézni, ahogy a tankrabló, autógyújtógató csőcselék ellenállás nélkül rombol?
Egyébként, csak hogy tudj róla, Nyítray András, a Fidesz akkori országgyűlési képviselője utólag azt kélte számon Gyurcsányon, hogy miért nem éles lőszerrel lőttek a tömegbe!
#7 az mszp gyurcsány pártja (az egész ellenzéket ő irányítja)
#13 az m1 híradó nem úgy mint az retek klub (rtl) ami árasztja a propagandát orba-szájba!
#11 ember! ennyi erővel megölök 1 embert eltelik 15 év és azt mondom: annak már 15 éve pff!" valamint nem csőcselék volt! azért mentek utcára hogy a miniszter (gyurcsány) mondjon le mert elismerte hogy meglopta az országot hazudott és telibe sza...kakilja az országot! hogy szépen fogalmazak! az agresszívitást a rendőrök kezdték el gyurcsány parancsára :) na ezért nem kerülhet újra hatalomra!
Mert ugye ezek kedves emberek voltak?
Rátámadtak a rendőrökre, loptak az utcán, szétvertek mindent, átlag embereket károsítottak meg.
A fidesz csorda... több kárt okozott mint hasznot.
Szóval én sem kértem volna tőlük bocsánatot, önvédelem volt. Ők támadtak, és romboltak szét mindent.
Érdekes mód a rendőr áldozatokkal nem foglalkozik senki...
bárkire? még ha nagyobb mocsok is? ez nem tűnik okos dolognak.
#16.Már miért nagyobb mocsok.
Én nem emlékszem hogy az ő idejükben Soros, migráns és Gyurcsány trió lett volna a fő kampány.
Ide süllyedt a nép? Mert ugye mindig ezzel nyernek választást...
Én előválasztáson Márky-Zay Péterre fogok szavazni, ha ő nyeri az előválasztást akkor pedig a bal oldalra fogok a 22-es választáskor.
Ha viszont nem Márky-Zay nyeri az előválasztást akkor a Mi Hazánkra fogok szavazni hogy bejussanak a Parlamentbe.
"ember! ennyi erővel megölök 1 embert eltelik 15 év és azt mondom: annak már 15 éve pff!"
Azért ne keverjük már össze a gyilkosságot azzal, hogy valakinek egy erőszakos tüntetés közben kilövik a szemét. Egyébként az elévülésről hallottál már?
"az agresszívitást a rendőrök kezdték el gyurcsány parancsára :)"
Jaja, a rendőrök csak úgy nekiálltak lövöldözni, mire a tüntetők elloptak egy tankot és autókat gyújtogattak, igaz?
"valamint nem csőcselék volt! azért mentek utcára hogy a miniszter (gyurcsány) mondjon le mert elismerte hogy meglopta az országot hazudott és telibe sza...kakilja az országot!"
Orbán is telibeszarja az országot, és mellette még lopkod is, sokkal többet, mint Gyurcsányék.
A tüntetők nagy része amúgy felbérelt ultrás volt.
az aki gombokért eladta az országot és gazdasági válságba vezete az nagyobb mocsok mint a fidesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!