Fideszesek miért nem adtok egy esélyt az ellenzéknek, mi baj lehet maximum 4 év múlva újra Fideszre szavaztok?
Nem értem ezt a fideszes logikát, most itt egy új , friss ellenzék nem unják már 12 éve orbánt nézni? Miért nem lehetne kipróbálni valami újat?
Mi történhet? 4 év múlva max leváltják őket aztán kész ha nem tetszik valami
4 év alatt nagyon sok mindent el lehet kúrni.
Az a szerinted új, friss csürhe pedig még ellenzéknek is alkalmatlan, nemhogy kormányozni.
"Fideszesek miért nem adtok egy esélyt az ellenzéknek, mi baj lehet maximum 4 év múlva újra Fideszre szavaztok?"
Én valószínű nem fogok az ellenzékre szavazni,de attól még nyerni fognak, úgy hogy az esélyt megkapják, de ha jobban csinálják mint a jelenlegi kormány négy év múlva rájuk szavazok.
Dobrev Klára volt már miniszterelnök? Vezette már az országot? Nem
Karácsony Gergely? Ő sem
Jakab Péter? Ő sem
Fekete Győr András? Ő sem
Talán ha négyen majd összeteszik a fejüket és kitalálnak dolgokat az jobban lesz mint Orbán egymagában
Tudod ha ez csak egy jatek lenne, akkor lehetne probalgatni ezt-azt, de itt az emberek eleterol van szo. Neked-nekem-es a tobbiekerol.
Sok 4 ev az eletembol probalkozasra, ezert inkabb a tuttira szavazok - ok legalabb mar letettek valamit az asztalra: Fidesz-KDNP :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!