Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek az érdeke ez, hogy...

Kinek az érdeke ez, hogy feketét a fehérrel, meleget a heteróval, nőt a férfivel szembeállítson?

Figyelt kérdés

Úgy is összefoglalhatnám, hogy miért lett ekkora ellenség a fehér bőrű heteroszexuális férfi?

Rajta kívül mindenkinek van egy mártírkártya a kezében, amit korlátlanul felhasználhat az egyenlőségért vívott hatalmas (és szerintem hatalmas kamu) harcban. Ez véletlenül alakult így, vagy valami ezt generálja?

2021. júl. 31. 23:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
A világhatalomé. Amíg mi rabszolgák egymást marjuk, addig nem fogunk ellenük fellázadni, és azt csinálnak velünk, amit akarnak. A covidiktatúra jó példa erre.
2021. aug. 1. 09:55
 22/25 anonim ***** válasza:
Az az ellenség aki ekkora baromságokat beszél mint te kérdező.... Mióta lett ellenség a fehér hetero férfi?
2021. aug. 2. 15:33
 23/25 anonim ***** válasza:
22-es, te vagy az iskolapéldája a tájékozatlan embernek, aki biciklibelsőben él, akinek a moziban meg kell mutatni, hol a vászon, hol vetítenek😄
2021. aug. 2. 15:51
 24/25 anonim ***** válasza:
Én sem látom h bárki bántaná őket..sehol sincs így ..maximum bizonyos ideológiák a szemükre vetik a történelmet hozzáteszem alaptalanul..senki sem az őse, az őseink tettei nem a mi tetteink így sem büszkének sem meghunyászkodónak nem kellene lenni emiatt..de várom a bizonyítékokat a fehérelnyomásra..
2021. aug. 2. 21:49
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség az egész. Miért szégyelljem magam, mert fehér vagyok? Fehér vagyok, ez egy tény, ugyanolyan tény, mint az, hogy valaki fekete.

Továbbá nekünk magyaroknak semmi közünk ehhez szerintem, mert a nyugati országok fiai taszították rabszolgasorba a színes bőrű embereket, továbbá nekik voltak gyarmataik. Nekünk nemhogy gyarmataink nem voltak, de még az országunkat is elvették jelentős részben. A határon túli magyarokért ki fog kiállni? Vagy ők már nem számítanak, mert európaiak? Érdekes ez...

Ráadásul a nyugati országokon is felesleges szerintem leverni ezt, mert évszázadokkal ezelőtt csinálták az őseik, ráadásul nem is mindenkinek a felmenői voltak rabszolgatartók, elnyomók.

A nőket valóban elnyomták, ezzel egyetértek. Viszont kezdek látni egy erőszakos férfigyűlöletet, amit egyes szélsőségesek népszerűsítenek, bár szerintem ez el fog halni. Mindenesetre néhány országban már erősen szabályozzák törvényi szinten, hogy például a munka világában a nők egyenlőek legyenek, de szerintem ez sosem lesz kimondott egyenlőség, pusztán a két nem közti különbözőségek miatt. Ez abban is megnyilvánul, hogy a nőknek kell a jól fizető irodai állás, de a csákány már nem nagyon áll kézre, se a műszaki dolgok.

Mindig egyenlőség van az emberi történelemben, csak az a baj, hogy mindig lesznek egyenlőek meg egyenlőbbek, csak a felvett szerepek változnak. Tegnap a fehér hetero férfi volt egyenlőbb, holnap meg már a meleg, a nő, a fekete, a muszlim.

2021. aug. 2. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!