Kinek az érdeke ez, hogy feketét a fehérrel, meleget a heteróval, nőt a férfivel szembeállítson?
Úgy is összefoglalhatnám, hogy miért lett ekkora ellenség a fehér bőrű heteroszexuális férfi?
Rajta kívül mindenkinek van egy mártírkártya a kezében, amit korlátlanul felhasználhat az egyenlőségért vívott hatalmas (és szerintem hatalmas kamu) harcban. Ez véletlenül alakult így, vagy valami ezt generálja?
10: rendben, a fehér ember uralkodott egészen igáig. (nem)
Én mi a következtetés? Most bosszút kell állni, és visszaverni rajta mindent? Folyjon vér, legyen erőszak? Mindezt ráadásul a fehér ember jogi és társadalmi keretrendszerén belül tenni, amely most megengedi ezeknek a hangos parazitáknak, hogy pampogjanak? :D
És mi lesz szerinted a vége? Győznek a feketék, feministák, b*zik! Egy nagyságrendekkel jobb világ jön? Mert ők annyira fantasztikus, békés, jámbor emberek, hogy térdepeltetnének az egyenlőség jegyében, bebörtönöznének füttyögésért, átoperálnának, meggyilkolnának az anyja hasában gyerekeket a gyermekvédelemre való hivatkozással?
Nem tudom, hogy az ilyen hülyéken tényleg sírjak vagy röhögjek...
Ez kuuurva egyszerű ám.
Annyit kell tenned, hogy ránézel a világra, és megfigyeled, hogy kinél van tényleges hatalom.
Milyen bőrszínű embereket ér diszkrimináció, és milyen színű a bőre azoknak, akik úgy jarhatnak-kelhetnek a világban, hogy az a legnagyobb bajuk, hogy a neten néha nekik nem tetszően beszélnek róluk?
Melyik az a nem, amelyik könnyen jut hatalomhoz? Ki ül a parlamentben, és ki az, akire azt a szerepet osztják, hogy legyen a hatalmat tartók hátországa?
Melyik az a szexualitás "politikai szexuális propaganda" és melyik az, ami tisztának és normálisnak van nézve?
Akinél a hatalom van, annak az érdeke, hogy megkülönböztetés legyen.
A fehér ember uralkodott a világ egy részén eddig..ahova nem lehetett fegyverrel betörni vitték az életstílust és kapitalizmust vagy az ideológiát(lásd a "két" kóreát)..
Nem értelek, komolyan senki nem óhajtja a vérontást, az arabokon kívül aminek vallási gazdasági és politikai okai vannak amit mindenki ismer..senki nem fenyegeti a fehér embert..senki..a jövőben is lesznek mindenféle színűek..illetve egyre inkább keverednek a rasszok, ami természetes..vannak olyanok akik hergelnek mások ellen őket kell finoman elhallgattatni vagy nem figyelni rájuk..
Szerintem Európa erőszakos, színesbőrű emberekkel való betelepítését és a LMBTQ lobbi erősebbé válását nem lehet észérvekkel megmagyarázni. Illetve próbálják, de még a kevésbé intellektuális emberek is érzik, hogy fals az egész, valami más van a háttérben. Ez, ezen a fórumon is megfigyelhető, először próbálják megmagyarázni, majd nevetségessé tenni, elbagatellizálni az egész kérdés kört.
Itt valószínűleg az bújhat meg a háttérben, hogy a viszonylag homogén nemzetállamokat felszámolják, mert ezek útban vannak az európai egyesült államok létrehozásában. Volt is olyan transzparens, valamelyik tüntetésen, hogy az unokáitok már barnák lesznek. Ezeknek a nemzetállamoknak a lakosága, most még védené a földjét, hazáját, hiszen a gyökerei odakötik. Azon a földön éltek az ősei generációk óta. Ha elmérgesedik a helyzet, védekezni fognak, védeni fogják a hazájukat így-vagy úgy és a tervek ellen való. A hagyományos családmodel szintén nem kívánatos, mert ezek az emberek, ezekben a nemzetállamokban, hagyományos családmodelben élnek és az édesapák átadják a fiaiknak, az ésesanyák pedig a lányaiknak az elveiket, értékeiket. Tehát ezt is el kell pusztítani. Viszont, ha sikerül felhigítani a lakosságot, gyökértelen bevándorlókkal, akik már nem kötődnek az anyaországhoz, vagy jó sok szivárványcsalád lesz, akiknek a gyermekei már képtelenek férfias kiállásra, szabad prédává válnak a területek, mert ezek az emberek elmennek, ha kell. Pénzért, vagy erős felszólításra, de nem fognak kötődni a "hazájukhoz". Én még ide gondolnám az ingatlanárak hatalmas, drasztikus emelkedését, mert ez mesterségesen van generálva, ebben biztos vagyok. Itt ugye az van, hogy a lakosság nagy része ne juthasson ingatlanhoz, ne tudjon gyökeret ereszteni, ahová esetleg generációk kötődhetnének, lakjon albérletben, ahonnan könnyen tovább lehet állni. Ugyebár, mimdenkinek van szülőfaluja, szülővárosa, ahol felnőtt, ahol a temetőben, több generációra visszamenőleg nyugszanak az ősei. Na, ez nem jó. Menjél albérletbe, csinálj oda gyereket, vagy a legjobb, ha nem is csinálsz, aztán lakj ott, ahol a munka van.
Az ázsiai országokkal nem lesz könnyű, mert másképp néznek ki, lehetetlen a beépülés a parlamentbe, döntéshozó testületekbe, államigazgatásba, tudom ez nem EU, de valahogy ők is sorra kerülnek majd.
18-as,demagóg egy kissé a duma. Valóban, nem mennek ki értük, ez igaz. Viszont olyan körülményeket teremtenek és úgy kommunikálnak, hogy ezek a népek meginduljanak ide, + ha már ideértek, akkor sem vágják ki őket, hanem segélyt és lakhatást biztosítanak számukra. Érdekes, pl Szaud-arábiába nem nagyon mennek, pedig arabok, muszlimok, rokonok, gazdagok. Mondjuk ott lelövik az illegálisokat😄.
Szerintem te élsz, egy általad elképzelt, idealista világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!