Kinek az érdeke ez, hogy feketét a fehérrel, meleget a heteróval, nőt a férfivel szembeállítson?
Úgy is összefoglalhatnám, hogy miért lett ekkora ellenség a fehér bőrű heteroszexuális férfi?
Rajta kívül mindenkinek van egy mártírkártya a kezében, amit korlátlanul felhasználhat az egyenlőségért vívott hatalmas (és szerintem hatalmas kamu) harcban. Ez véletlenül alakult így, vagy valami ezt generálja?
😂😂😂😂😂
Te miről beszélsz? Mint fehér bőrű heteroszexuális férfi tán kirekesztettek? Nincs annyi jogod, mint egy melegnek vagy egy színes bőrűnek? Talán meg is verneka származásod miatt?
Nem pont a fehér bőrű heteroszexuális férfi volt az aki évszázadokon át ténylegesen elnyomta a tőle különbözőeket? Miért fáj, hogy mások is ugyanolyan jogokat akarnak, mint te?
Értem én, hogy orbánista vagy, és benyelted a a jobbos propagandát, de ez már szánalmas. Attól, hogy a színes bőrűek és a melegek küzdenek az egyenjogúságért még messze nem jelenti azt, hogy neked kevesebb jogos lenne. Az ilyenek miatt, mint te találták ki nyugaton azt a fogalmat, hogy white privilege.
A színesbőrűeknek és melegeknek miben nincs meg az egyenjogúsága?
Szerintem egy olyat próbálnak kialakítani, mint a németeknél. Nekik 70 éve tolják, hogy szégyelljék magukat, és a náci kártyával sakkban lehet tartani őket.
Most még nem, de de egyszer el fogunk érkezni oda, hogy a fiainknak/lányainknak azért kell befogni a száját, mert a 80-as években bujkálniuk kellett a homoszexuálisoknak.
2: nem, a white privilige-et az olyan szerecsétlen, lázatható agyhalottak miatt találták, ki amilyen te vagy.
Örülök, hogy elismerted amúgy, hogy kitalálták. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!