Miért próbálja a média szembeállítani a Jobbikot és a Fideszt? Mi a célja vele?
57%os
Bocs, de a fidesznek volt pár baklövése, és igen, megérdemli hogy szapulják. Ha az igazság fáj istenem. Míg a média tele van a jobbik lejáratásával, mindennapra jut 2 hír a jobbikról, hogy melyik tagja mit csinált évekkel ezelőtt a magánéletében, de aminek a jobbikhoz mint párthoz van köze, olyan nemigen szokott lenni a TV-ben. Márc 15én is a jobbik gyűlésén voltak a legtöbben, ehhez képest a tényekben kapott kb 10mp-nyi megemlítést a párt.
engem nem a média fordított a zsidesz ellen, sem a jobbik. mivel nem nézek TV-t.
maga a zsidesz csinált olyan manővereket, ami miatt kiábrándultam belőlük.
Nézz már bele a hír vagy az echo Tv be?
A Jobbik mindig azt mondta hogy a mutyinak nincs színe!
Ez nem tetszik a Fidesznek vagy mi?
Talál el kellene hallgatni dolgokat a Fidesz oldaláról, vagy hogy képzelik a Fideszesek?
nem a média próbálja egymás ellen fordítani a fideszt meg a jobbikot, hanem a fidesz elkezdte veszélyforrásként tekinteni a jobbikot, emiatt beindította a fideszes össztűzet, így az összes fideszes médiának, fidesz holdudvarbeli megmondó embernek ki lett adva, hogy sorozzák a jobbikot.
A hír tv, bencsik, bayer zsolti a legkevésbé sem mondhatók "szdszes mszo-s befolyás alattinak".
Egyszerűen viktorka beindította a szokásos kampányát, ezúttal a jobbikkal a célkeresztben, hadd tudják meg ők is, milyen az igazi magyar politika.
Tudom, hogy vannak a fidesznek hibái, de hát melyik pártnak nincs?
Az nem baj, ha egy kicsit a jobbik megmondja a véleményét, mert sok mindenben igaza van. A fidesznek is igaza van abban, hogy sok szélsőséges elem van a jobbik pártban. Viszont a közös cél érdekében a jobbiknak szüksége van a fidesz támogatására és a fidesznek is a jobbikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!