Ki veszi észre / figyeli a média manipulálását?
Szerintem ellenszenves az egész média!
Vagy elhallgatnak dolgokat!
Vagy felfújnak,
vagy manipulálnak!
Nektek mi jött le a legutóbbi legnagyobb társadalmi megmozdulás közvetítéséről? Szakszervezeti demonstráció.
Nekem az h inkább megemlékezés volt. Mondhatnám h unalmas hírként tűnt. Holott ez magyar szenzáció! A magyarok összefognak, és együtt fellépnek! Ez örömünnepnek felébredésnek kellett volna közvetíteni!
Bezzeg mi volt a Gyurcsány öszödi beszédénél? Másodpercerepontosan, nagy kommentárokkal, elemzésekkel..na nem mintha azt pártolnám, de ez is volt olyan horderejű! Mi van? Az Eu elrendelte, h semmilyen magyar megmozdulást ne adjanak, le ahol az látszik, h van még erő összefogás a magyar népben!
Érdekes, h a Jobbiknak sem volt érdeke magasztalni ezt a népi megmozdulást a jobbikos honlapokon..úgy látszik féltik a hatalmukat, nehogy a Szolidalitás párttá erősödjön:P
Voltak még hírmanipulálások is!
Pl Augusztus 20-án mikor a nagy vihar volt a Hír tv a vihart is Gyurcsány nyakába akarta varrni, mintha azok okozták volna, holott jól emlékszek rá, volt az időjárás-jelentésben h lesz vihat, mindenki maga felelőségére, kiváncsiságára ment ki a Dunapartra!
Vagy ott a melegfelvonulás...ellentüntetők voltak..na persze, egy halom verekedni vágyó szkinhead! De azt ugyebár nem lehet leadni a tvben! Aljas hazugság!
Híreltitkolás:
2009-es nagy gazdasági válság hónapig való eltitkolása!
Lisszaboni szerődés, Simon Perez fel akarja vásárolni az országot, vagy a mostani görög államcsőd.
Ami szörnyen idegesít még, h miért nem mutatnak részletes, konkrét képeket más országokról? Arról, h Németországnak, az Egyesült királyságnak mekkora! államadóságuk van! Külföldön mennyi a drogos! Meg a halom török, arab, indiai városrészek! Kinában milyen az életkörülmény.., milyen megfélemlítésben élnek....
Vagy a sok kutatási felfedezésekről, eredményekről tudományos dolgokról miért nincsenek tájékoztatva az emberek? gondolok itt egészségügyi, gyógyszerészeti v bármi féle ügyről.Technikai felfedezésekről.
Nem kéne nekünk egy új független média?
Ti nem vagytokj kiváncsiak a külföldi, igazi napi hírekre, ami nincs megcenzúrázva? a kinti állapotokra? A nagy Eu-ra? A külföldi nagyvárosok közbiztonságára.., hogy a franciák, olaszok milyen korruptak? Hogy a tengerbe hol mennyi tonna szemetet öntenek, rejtenek el?
Nem kéne ez ügyben DEMONSTRÁLNI???! Vagy nektek jó így h a tvből em az igazságot kapjátok meg?
Ti honnan szerzitek a külföldi független híreket?
Vagy ott van a Gyurcsány mostani surrokó ügye, meg h pont most mindent a nyakába varrnak. Én nem a Fideszre gyanakszok most, hanem az Mszp-sek csinálják, az öreg tagok, meg Mesterházy.
amikor néztek politikai beszélgetős műsorokat, vagy csak valamilyen politikus kijelentésést, rendeletet, ti is szoktatok arra gondolni, h mi lehet a háttérbe, h mit miért tesznek, és h az ellenkezője igaz?
Nektek nincs ebből elegetek? Nincs jogotok igazi hírközléshez?
Sehol nincs független média,de itthon még rosszabb. Lehet a neten is olvasni külföldi tudósításokat,vagy éppen megvenni az újságokat. Akkor hitelesebb képeket kaphatsz a történésekről.
Ami Sukoró ügyét illeti,azt a Fidesz csinálja! Koncepciós per a javából. A Főügyész úgy ugrál,ahogy Orbán akarja! Az előző ügyészsége alatt eltüntette a Fidesz elleni ügyeket,most készségesen kreál egyet.
Még a szakértők sem egységesek abban,hogy jó vagy rossz volt-e a telekcsere? Jó-e,hogy elmaradt a beruházás és nem lett belőle több ezer munkahely?
Ha még ők sem tudnak azonos álláspontra jutni,akkor a nagyközönséggel azt hitetnek el,amit akarnak. Minden bizonyítékot meg lehet hamisítani,vagy éppen eltüntetni.
A Happy End KFT anyaga is nyomtalanul eltűnt Polt Péter főügyészsége alatt.
Nem szeretem Gyurcsányt és nem is védem,de ebben az ügyben nagyon kilóg a lóláb.
Épeszű ember észreveszi, de nm csodálkozik rá.
"Szerintem ellenszenves az egész média!"
okés
"Ez örömünnepnek felébredésnek kellett volna közvetíteni! "
ez is manipuláció lenne, mivel a dolgok nem ilyen egyszerűek. sajnos akik ki mentek tényleg nem a "krémje" voltak, hogy így mondjam...
Ma már jobban jársz, ha netről tájékozódsz KÜLÖNBÖZŐ forrásokból, szaklapokból.
"Ti nem vagytokj kiváncsiak a külföldi, igazi napi hírekre, ami nincs megcenzúrázva?"
De, ezért nézek külföldi hírtelevíziókat és olvasom a legtöbb hírportált (bel és külföldit egyaránt)
Egyébként ha jobban figyelsz a Hírt TV- vagy az ATV-n is találsz külpolitikai műsorokat, de mindenhol érdemes önállóan utánanézni, ha már van interneted.
"Ti honnan szerzitek a külföldi független híreket?"
Nagyobb hírügynökségek portáljairól, amire aztán továbbkeresek például. De ez csak egy módszer a sok közül.
"amikor néztek politikai beszélgetős műsorokat, vagy csak valamilyen politikus kijelentésést, rendeletet, ti is szoktatok arra gondolni, h mi lehet a háttérbe, h mit miért tesznek, és h az ellenkezője igaz? "
Mindenki, aki nem így cselekszik, az inkább hagyjon fel a politizálással, neki úgysem érdemes.
"Nektek nincs ebből elegetek? Nincs jogotok igazi hírközléshez?"
De
Van, élek is vele.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:30
ez csúsztatás.
A mostani Bulgáriai események kapcsán is világosan, több napon át ment a hírverés a cigányok viselt dolgairól.
"Ami Sukoró ügyét illeti,azt a Fidesz csinálja!"
Szerintem meg mindegyik benne van. Gyurcsány csak azt kapja, amit érdemel, bár tény, hogy valami konkrétabb miatt is elővehették volna.
"A legkisebb PR cseleket is észre tudom venni. (Az átlaghoz viszonyítva)
"
szerintem meg túlreagálod, ott is összeesküvést látsz, ahol nincs.
A válasz írója 36%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:33
Én mindig azt mondom, hogy ne legyen igazam, tehát ne legyen összeesküvés csak én reagáljam túl. De az esetek többségében sajnos igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!