Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki veszi észre / figyeli a...

Ki veszi észre / figyeli a média manipulálását?

Figyelt kérdés

Szerintem ellenszenves az egész média!

Vagy elhallgatnak dolgokat!

Vagy felfújnak,

vagy manipulálnak!

Nektek mi jött le a legutóbbi legnagyobb társadalmi megmozdulás közvetítéséről? Szakszervezeti demonstráció.

Nekem az h inkább megemlékezés volt. Mondhatnám h unalmas hírként tűnt. Holott ez magyar szenzáció! A magyarok összefognak, és együtt fellépnek! Ez örömünnepnek felébredésnek kellett volna közvetíteni!

Bezzeg mi volt a Gyurcsány öszödi beszédénél? Másodpercerepontosan, nagy kommentárokkal, elemzésekkel..na nem mintha azt pártolnám, de ez is volt olyan horderejű! Mi van? Az Eu elrendelte, h semmilyen magyar megmozdulást ne adjanak, le ahol az látszik, h van még erő összefogás a magyar népben!

Érdekes, h a Jobbiknak sem volt érdeke magasztalni ezt a népi megmozdulást a jobbikos honlapokon..úgy látszik féltik a hatalmukat, nehogy a Szolidalitás párttá erősödjön:P

Voltak még hírmanipulálások is!

Pl Augusztus 20-án mikor a nagy vihar volt a Hír tv a vihart is Gyurcsány nyakába akarta varrni, mintha azok okozták volna, holott jól emlékszek rá, volt az időjárás-jelentésben h lesz vihat, mindenki maga felelőségére, kiváncsiságára ment ki a Dunapartra!

Vagy ott a melegfelvonulás...ellentüntetők voltak..na persze, egy halom verekedni vágyó szkinhead! De azt ugyebár nem lehet leadni a tvben! Aljas hazugság!

Híreltitkolás:

2009-es nagy gazdasági válság hónapig való eltitkolása!

Lisszaboni szerődés, Simon Perez fel akarja vásárolni az országot, vagy a mostani görög államcsőd.

Ami szörnyen idegesít még, h miért nem mutatnak részletes, konkrét képeket más országokról? Arról, h Németországnak, az Egyesült királyságnak mekkora! államadóságuk van! Külföldön mennyi a drogos! Meg a halom török, arab, indiai városrészek! Kinában milyen az életkörülmény.., milyen megfélemlítésben élnek....

Vagy a sok kutatási felfedezésekről, eredményekről tudományos dolgokról miért nincsenek tájékoztatva az emberek? gondolok itt egészségügyi, gyógyszerészeti v bármi féle ügyről.Technikai felfedezésekről.

Nem kéne nekünk egy új független média?

Ti nem vagytokj kiváncsiak a külföldi, igazi napi hírekre, ami nincs megcenzúrázva? a kinti állapotokra? A nagy Eu-ra? A külföldi nagyvárosok közbiztonságára.., hogy a franciák, olaszok milyen korruptak? Hogy a tengerbe hol mennyi tonna szemetet öntenek, rejtenek el?

Nem kéne ez ügyben DEMONSTRÁLNI???! Vagy nektek jó így h a tvből em az igazságot kapjátok meg?

Ti honnan szerzitek a külföldi független híreket?

Vagy ott van a Gyurcsány mostani surrokó ügye, meg h pont most mindent a nyakába varrnak. Én nem a Fideszre gyanakszok most, hanem az Mszp-sek csinálják, az öreg tagok, meg Mesterházy.

amikor néztek politikai beszélgetős műsorokat, vagy csak valamilyen politikus kijelentésést, rendeletet, ti is szoktatok arra gondolni, h mi lehet a háttérbe, h mit miért tesznek, és h az ellenkezője igaz?

Nektek nincs ebből elegetek? Nincs jogotok igazi hírközléshez?

2011. okt. 3. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
én azt bírtam amikor megemlítik a híradóban hogy egy cigány származású(a származását nem említik meg) megölt egy magyart, ezzel letudva a gyilkosság, de mikor egy magyar öl meg egy cigányt akkor 3 hétig erről szól a híradó, és meg is említik az áldozat származását, hogy megmutassák Európának hogy a rasszista magyarok rettegésben tartják a romákat
2011. okt. 3. 22:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Sehol nincs független média,de itthon még rosszabb. Lehet a neten is olvasni külföldi tudósításokat,vagy éppen megvenni az újságokat. Akkor hitelesebb képeket kaphatsz a történésekről.

Ami Sukoró ügyét illeti,azt a Fidesz csinálja! Koncepciós per a javából. A Főügyész úgy ugrál,ahogy Orbán akarja! Az előző ügyészsége alatt eltüntette a Fidesz elleni ügyeket,most készségesen kreál egyet.

Még a szakértők sem egységesek abban,hogy jó vagy rossz volt-e a telekcsere? Jó-e,hogy elmaradt a beruházás és nem lett belőle több ezer munkahely?

Ha még ők sem tudnak azonos álláspontra jutni,akkor a nagyközönséggel azt hitetnek el,amit akarnak. Minden bizonyítékot meg lehet hamisítani,vagy éppen eltüntetni.

A Happy End KFT anyaga is nyomtalanul eltűnt Polt Péter főügyészsége alatt.

Nem szeretem Gyurcsányt és nem is védem,de ebben az ügyben nagyon kilóg a lóláb.

2011. okt. 3. 22:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Függetlent nem találsz sose, de csak kicsit elfogultat már igen. Ha több forrásból olvasol, akkor az ellentmondó információkból már le tudod szűrni az igazságot... lehet elégedetlenkedni, de megtalálhatod a magad megoldását is.
2011. okt. 4. 00:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Épeszű ember észreveszi, de nm csodálkozik rá.

"Szerintem ellenszenves az egész média!"

okés

"Ez örömünnepnek felébredésnek kellett volna közvetíteni! "

ez is manipuláció lenne, mivel a dolgok nem ilyen egyszerűek. sajnos akik ki mentek tényleg nem a "krémje" voltak, hogy így mondjam...

Ma már jobban jársz, ha netről tájékozódsz KÜLÖNBÖZŐ forrásokból, szaklapokból.

"Ti nem vagytokj kiváncsiak a külföldi, igazi napi hírekre, ami nincs megcenzúrázva?"

De, ezért nézek külföldi hírtelevíziókat és olvasom a legtöbb hírportált (bel és külföldit egyaránt)

Egyébként ha jobban figyelsz a Hírt TV- vagy az ATV-n is találsz külpolitikai műsorokat, de mindenhol érdemes önállóan utánanézni, ha már van interneted.

"Ti honnan szerzitek a külföldi független híreket?"

Nagyobb hírügynökségek portáljairól, amire aztán továbbkeresek például. De ez csak egy módszer a sok közül.

"amikor néztek politikai beszélgetős műsorokat, vagy csak valamilyen politikus kijelentésést, rendeletet, ti is szoktatok arra gondolni, h mi lehet a háttérbe, h mit miért tesznek, és h az ellenkezője igaz? "

Mindenki, aki nem így cselekszik, az inkább hagyjon fel a politizálással, neki úgysem érdemes.

"Nektek nincs ebből elegetek? Nincs jogotok igazi hírközléshez?"

De

Van, élek is vele.

2011. okt. 4. 01:23
 5/10 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:30

ez csúsztatás.

A mostani Bulgáriai események kapcsán is világosan, több napon át ment a hírverés a cigányok viselt dolgairól.

2011. okt. 4. 01:24
 6/10 anonim ***** válasza:

"Ami Sukoró ügyét illeti,azt a Fidesz csinálja!"

Szerintem meg mindegyik benne van. Gyurcsány csak azt kapja, amit érdemel, bár tény, hogy valami konkrétabb miatt is elővehették volna.

2011. okt. 4. 01:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Én. A fülem egy ideje nagyon ráállt ezekre a dolgokra. A legkisebb PR cseleket is észre tudom venni. (Az átlaghoz viszonyítva)
2011. okt. 4. 11:14
 8/10 anonim ***** válasza:

"A legkisebb PR cseleket is észre tudom venni. (Az átlaghoz viszonyítva)

"

szerintem meg túlreagálod, ott is összeesküvést látsz, ahol nincs.

2011. okt. 4. 15:33
 9/10 anonim ***** válasza:

A válasz írója 36%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:33

Én mindig azt mondom, hogy ne legyen igazam, tehát ne legyen összeesküvés csak én reagáljam túl. De az esetek többségében sajnos igazam van.

2011. okt. 4. 16:32
 10/10 anonim ***** válasza:
2011. okt. 4. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!