Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a hazai LMBT szerint a...

Ha a hazai LMBT szerint a szélsőséges esetek csak külföldön vannak, akkor ezek szerint ők sem helyeslik az alábbiakat?

Figyelt kérdés

- Transzvesztita (drag queen) az óvodában, iskolában, aki többek közt megkérdezi a gyerekeket, hogy ki akar drag queen lenni, ha felnő:

https://www.youtube.com/watch?v=YOFkVZQ8etE&t=20s

https://www.youtube.com/watch?v=Uy7Oj4fSzuI

- Transzvesztita kihívó táncot lejt gyerekeknek:

https://www.youtube.com/watch?v=efp9X3xtbyc

- 8 éves transz kisfiú táncol melegbárban, aki egy LMBT celeb:

https://www.youtube.com/watch?v=majcQ54vlDs

[link]

- Transznemű pár szül, ahol az "anya" megpróbálja férfi melleiből szoptatni az újszülött gyereket, akire "nemtelenként" hivatkoznak

https://www.youtube.com/watch?v=x6kg2JPmtZY

Ha így van, akkor miért nem határolódnak el ezektől az "extrém" külföldi esetektől nyíltan?

2021. júl. 30. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
100%

60

Hol történt az a gyilkosság, verés és fenyegetés? Melyik városban? Miért nem írod le? Utána akarok nézni.

2021. aug. 2. 17:18
 72/85 anonim ***** válasza:
36%

Emberek, itt valami felett nagyon elsiklunk.

Az LMBT-pártiak mindig azzal jönnek, hogy a fenti videók csak elszigetelt esetek. A kérdező megkérdezte, hogy mi erről az emberek véleménye. A második legnépszerűbb válasz: "LMBT-s vagyok és támogatom a videón látható dolgokat." A szavazatok 37%-a támogatja a videón látható doglokat. Ez barom sok.

2021. aug. 2. 18:32
 73/85 A kérdező kommentje:

72: így van.

De ezt soha nem mondják ki nyíltan, mert tudják, hogy a társadalom ettől azonnal kitaszítaná őket. Ezért kell ennek a letagadása, "felvilágosításnak" címkézése, kritikus hangok karaktergyilkolása, hazudozás télen és nyáron.

2021. aug. 2. 19:33
 74/85 anonim ***** válasza:
41%

#71: meg akartam nektek írni, de közben kiderült kik vagytok és beláttam, hogy ha itt lennél és a saját szemeddel látnád amint egy ilyen fenyegetés vagy támadás történik, akkor sem lennél képes megváltozni. Meggyőződéses rasszistákat nem lehet befolyásolni. Mivel nem kaptad meg a megérdemelt linkedet, írjál nekem valami vaskosat válaszul és azzal kiadod a mérged.

#72: a kérdező a saját felfogásának szintjéhez mérten adta meg a választási lehetőségeket, pl. én sem tudtam azt megjelölni, amit szerettem volna, ezért egy hasonlóra nyomtam.

Amúgy mit jelentene, ha sokan támogatnák a videókon látottakat? Azt, hogy mind nem "normális értékrendű", vagy azt, hogy te, aki nem támogatod, te vagy nem "normális értékrendű"?

2021. aug. 2. 20:16
 75/85 anonim ***** válasza:
21%

Azt jelentené, hogy megdől az az állítás, mely szerint az LMBTQ embereknek csak nagyon elenyésző része helyesli az olyan szélsőségeket, amikre szokás mondani, hogy elszigetelt esetek és a kis számuk miatt ártalmatlanok.

Igen, szerintem ebben a kérdésben az a normális értékrendű, aki elítéli ezeket a dolgokat.

Megkérdezhetem, hogy te mire szavaztál és mi lett volna az ideális válasz lehetőség?

Azt nehezen hiszem el, hogy vannak olyanok, akik azért jelölték be az 1-t mert nem helyeslik, de nem találtak jobb válaszlehetőséget.

2021. aug. 2. 20:31
 76/85 A kérdező kommentje:
74: én is szeretném tudni, hogy szerinted melyik válasz maradt ki, mire szavaztál volna szívesen - azt fenntartom, hogy olyan kell legyen, amiből egyértelműen kiderül, hogy támogatod-e ezt a jelenséget vagy sem. Maszatolásnak nincs helye.
2021. aug. 2. 20:49
 77/85 steven95 ***** válasza:
77%

50 választ skippelve visszatérek, s etetem tovább ezt a túuuuuuuuuuuuuuultárgyalt kérdést.

A kérdező igent vagy nemet akar arra, hogy támogatod a videókat és a hozzácsatolt véleményt.

Ha igen, te normális vagy?

Ha nem, akkor legitimálod a kérdező hozzácsatolt magyarázatát, amely hamis összefüggést teremt a videón látottak, az eredeti kontextus és valóság között.

A tipikus esete a " kérdésed is hazug"-nak.

2021. aug. 2. 21:28
 78/85 anonim ***** válasza:
29%

Dehogy akartad megírni, mert ilyen eset nem volt. Magyarán hazudtál egy jó nagyot. Csak egyszer vitatkoznék olyan LMBTQ bajnokkal, akit sohasem kapok arcpirító hazugságokon és személyeskedésen...

Szégyen vagy.

2021. aug. 2. 21:49
 79/85 anonim ***** válasza:
25%
Ha megírom neked és igaznak találod, bocsánatot kérsz?
2021. aug. 2. 22:16
 80/85 anonim ***** válasza:
5%

Ebben az esetben kívűl tágasabb, és nem szavazok, vagy ha LMBTQ vagyok arra szavazok, hogy elítélem, és mellé lenyelem a békát, hogy nem vagyok LMBTQ, csak simán meleg. Nagyon nagy békát kell ám ehhez lenyelni. :D

Akárhogy nézzük, itt az LMBTQ-sok döntő többsége arra szavazott, hogy egyetért a videóban látottakkal. Hogy hány LMBTQ-s tartózkodott, mert nem tetszettek a válaszlehetőségek, azt nem tudni. 1, 3, 10, 20? Ha az LMBTQ emberek és a heterók arányából indulunk ki, akkor nem lehet túl sok, hisz most is fele-fele arányban szavaztak heterók és nem heterók.

2021. aug. 2. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!