Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a hazai LMBT szerint a...

Ha a hazai LMBT szerint a szélsőséges esetek csak külföldön vannak, akkor ezek szerint ők sem helyeslik az alábbiakat?

Figyelt kérdés

- Transzvesztita (drag queen) az óvodában, iskolában, aki többek közt megkérdezi a gyerekeket, hogy ki akar drag queen lenni, ha felnő:

https://www.youtube.com/watch?v=YOFkVZQ8etE&t=20s

https://www.youtube.com/watch?v=Uy7Oj4fSzuI

- Transzvesztita kihívó táncot lejt gyerekeknek:

https://www.youtube.com/watch?v=efp9X3xtbyc

- 8 éves transz kisfiú táncol melegbárban, aki egy LMBT celeb:

https://www.youtube.com/watch?v=majcQ54vlDs

[link]

- Transznemű pár szül, ahol az "anya" megpróbálja férfi melleiből szoptatni az újszülött gyereket, akire "nemtelenként" hivatkoznak

https://www.youtube.com/watch?v=x6kg2JPmtZY

Ha így van, akkor miért nem határolódnak el ezektől az "extrém" külföldi esetektől nyíltan?

2021. júl. 30. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 A kérdező kommentje:
*50-es válaszom is 43-nak szólt, nem 44-nek
2021. júl. 31. 15:46
 52/85 anonim ***** válasza:
22%

46

Azok a cselekmények amikről beszélsz, nem képezik sem a misék, sem a hittanórák tárgyát. De nem bevett gyakorlat az egyházon belül sem, bármennyire is erre utaltok. Az egyház ott követ el hibát, hogyha van ilyen ügyről tudomása, akkor nem azonnal lép az ügyben. De nem találod érdekesnek, hogy ez az egész úgy van tálalva, hogy a világon csak az egyház emberei molesztálnak gyermekeket? A legtöbb molesztálás az ifjúsági és sportegyesületeknél történik, jóval több, mint ami az egyházi berkekben előfordul, mégis, csak az egyház van kiemelve. Vajon miért? Vannak vallások amik nem tiltják a gyermekházasságot, és Európában is jelen vannak...hol marad a rágalomhadjárat ellenük? A hittan pedig mindig választható, nem kötelező, sehol sem így működik ami nem egyházi iskola.

Már nagyon fáraszt, hogy ha az lmbtq a téma, ott állandóan sarkításokat és szándékos félremagyarázásokat kell korrigálnom felőlük. Vajon ez mit árul el?

Bántani nem bánt engem azzal egy meleg, hogy létezik. De az már kiakasztó, hogy lassan ott tartunk, hogy mindenhol néznem kell (erre példa a GLAAD)ezt a dolgot, mert az lmbtq szerint erőltetni kell, akkor is ha nem tetszik. Van róla fogalmad, hogy az lmbtq hány ember hitbéli meggyőződését veszi semmibe?

2021. júl. 31. 15:59
 53/85 A kérdező kommentje:

52: arról van szó, hogy az egyházon belüli gyermekmolesztálási esetek jóval nagyobb figyelmet kapnak, mert a kereszténység még mindig a legnagyobb erkölcsi tanítás, és itt a legsúlyosabb bűnnel kerül összefüggésbe. De egy férges alma miatt még nem dobjuk ki az almásrekeszt. Egyébként úgy tudom, hogy protestáns papokra valamiért jóval jellemzőbb ez, mint katolikusokra.

És igen: az LMBT elfogadásra áhítozik, közben elmondják, hogy a kereszténység (ők csak "a vallásként" hivatkoznak rá, mert nekik mind ugyanaz, ennyit tudnak) meghaladott értékrend, és hát mit is kellene a helyébe állítani, na mit? Hát ő nagyszerű, 10-20 éves ideológiájukat a 172-féle nemről, ahol naponta találnak ki újakat, a transznemű párokról, ahol a férfi "anya" csecsemőt próbál szoptatni a férfi melleiből, ami konkrétan gyermekmegrontás és szinte már pedofília.

És akkor azon háborognak, hogy őket miért mossák össze, meg miért utálja egyre jobban őket minden még éplelkű, normális ember.

2021. júl. 31. 16:12
 54/85 anonim ***** válasza:
71%

53

Most ennyi erővel be lehetne tiltani az általános iskolai oktatást is, hiszen évente hallani olyan esetekről, hogy tanár molesztált diákokat általános iskolában. Erről persze hallgat az lmbtq...

2021. júl. 31. 16:18
 55/85 anonim ***** válasza:
100%

"Az egyház ott követ el hibát, hogyha van ilyen ügyről tudomása, akkor nem azonnal lép az ügyben"

Ha lép is, inkább a bűnözőt védi az áldozattal szemben.

Természetesen nem az egyház tanítása ezen bűncselekmények elkövetése. Amivel baj van, az a bűnözők védelme az áldozatokkal szemben. De nem erről szólt a kérdés, erről számtalan helyen írtak már ezen az oldalon a vallás vagy valláskritika kategóriákban.

"nem találod érdekesnek, hogy ez az egész úgy van tálalva, hogy a világon csak az egyház emberei molesztálnak gyermekeket?"

Nem, mert nincs úgy tálalva. Én sem állítottam. Pár éve még a színi élet szereplői vagy az úszók érezhették így. De fontos az is, ha kiderül valakiről hogy ilyen súlyos bűnt követett el, mit tesznek vele. Itt próbáltam rávilágítani arra, hogy a kérdezőt kevésbé tűnnek zaklatni az ismert, valós bűncselekmények, szívesebben mártózik meg a megfoghatatlan, feltételezett bűnökben.

"Már nagyon fáraszt, hogy ha az lmbtq a téma, ott állandóan sarkításokat és szándékos félremagyarázásokat kell korrigálnom felőlük. Vajon ez mit árul el?"

Azt, hogy még mindig nagy a tudatlanság a fejekben. Ha gyerekkorban megfelelő felvilágosítást kapnak az emberek, akkor felnőttként megértőbbek a mássággal szemben és több empátiát tanusítanak embertársaikkal szemben.

"lassan ott tartunk, hogy mindenhol néznem kell (erre példa a GLAAD)ezt a dolgot"

Az internet korában ma már meg tudjuk válogatni, milyen műsorokat akarunk nézni. Ha zavar, akkor ezeket ne nézd. Én pl. legalább egy éve nem láttam olyan filmet, amiben LMBTQ szereplők lennének azonosítva. Ha lettek volna, az sem zavart volna, mint ahogy az utcán vagy a munkahelyen is érdektelen kibe szerelmes akivel beszélek.

"az lmbtq szerint erőltetni kell, akkor is ha nem tetszik"

Igen, hát ez nem igaz, van még aki beveszi? Nincs olyan, hogy az LMBTQ erőlteti. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a heterók erőltetik.

2021. júl. 31. 16:38
 56/85 anonim ***** válasza:
100%

"a kereszténység még mindig a legnagyobb erkölcsi tanítás"

Neked. Nekem nem. A valláskritika kategóriában bőven van erről szó.

"úgy tudom, hogy protestáns papokra valamiért jóval jellemzőbb ez, mint katolikusokra"

Egy korlátozott körű vizsgálat azt mutatta ki, hogy 2007-ben 260 jelentés érkezett a biztosítóktól a protestáns egyházak felől, míg a katolikusok felől 228. Ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy az amerikaiak 49%-a tartja magát protestánsnak, 23% katolikusnak. Tehát az arányokat figyelembe véve a pontosan a feltételezésed fordítottja igaz.

"az LMBT elfogadásra áhítozik, közben elmondják, hogy a kereszténység (ők csak "a vallásként" hivatkoznak rá, mert nekik mind ugyanaz, ennyit tudnak) meghaladott értékrend"

Az LMBTQ közösség nem mond semmit. Az nem egy szervezet. Összekevered valamivel. Ugyanakkor mivel az ellenük irányuló támadások jelentős része vallásos vonalról érkezik, biztos vagyok benne, hogy a legtöbbnek gondja van a vallásos szervezetekkel. Nem mindenkinek, mert egy másik részük éppen hogy vallásos.

A muszlim vallás halálos bűnnek tartja a homoszexualitást. De keresztény országokban is rendszeres, hogy egy meleg vagy transznemű gyereket vagy felnőttet megölnek. Gondolom erről ritkán olvasni a kormánymédiában.

"10-20 éves ideológiájukat a 172-féle nemről, ahol naponta találnak ki újakat"

Ez nem igaz, csak a propagandában olvashattad. Olyan helyeken, ahol még mindig hülyére tudják nevetni magukat azon a gyerekes viccen, hogy LMBTXYZ-nek írják az LMBTQ-t.

"a transznemű párokról, ahol a férfi "anya" csecsemőt próbál szoptatni a férfi melleiből, ami konkrétan gyermekmegrontás és szinte már pedofília."

Garantálom neked, hogy nem azért van videófelvétel az esetről, mert az orvosuk ezt problémásnak látta volna. Nincs benned annyi humanizmus sem, hogy feltételezed, át akarta élni az anyaság élményét? Majd ha neked is lesz gyereked, meglátod, a szoptatásban nincs semmi szexualitás.

"És akkor azon háborognak, hogy őket miért mossák össze, meg miért utálja egyre jobban őket minden még éplelkű, normális ember."

Ismerek jópár gyereket és felnőttet az LMBTQ közösségből. Meg tudnád nekem mondani, mint magát épelméjűnek valló ember, hogy ezek az emberek mivel szolgáltak arra, hogy te utáld őket? Kifejezetten érdekelne, hogy a közöttük lévő gyerekeket te miért utálod.

2021. júl. 31. 16:58
 57/85 A kérdező kommentje:

56: a videón szereplő esetek szolgáltak rá az utálatromra, különös tekintettel a kiskorú gyerek szexualizálására, megrontására, "transzneművé tételére és az ennek a teljesen nyílt sztárolására. Ez az, ami az én és nagy többség értékrendjétől marha messze áll és fegyvert fog ellene. Ezt nem lehet elfogadóan, csendben figyelni, ahogyan azt sem, hogy a gyerekeink agyával és lelkével minden jel szerint ugyanez a szándékuk.

Ezért kérnék elhatárolódást, de ilyet nem látok. És ezzel szemben nem érv az, hogy de a katolikus egyházon belül is vannak pedofilok, mert ott legfeljebb a 0.1% az (amúgy legnagyobb világvallásról beszélünk, nagy számok tudod), ezen videók alapján viszont az LMBT-emberek 100%-a az.

Még annyit tennék hozzá, hogy az iszlámban, amit ugyanaz a baloldal véd és ajnároz, amely a keresztényekkel mossa össze a pedofíliát, ha nem is támogatott, de teljesen megtűrt dolog a gyermekházasság és elhálás pubertás előtti korban.

2021. júl. 31. 17:13
 58/85 anonim ***** válasza:
100%

Tehát te láttál egy videót, ami felháborított, és ezért utálod ezeket a srácokat? Szerintem ez beteges.

Az egyházban tapasztalható pedofília nem ellenérv volt, hanem azon keresztül próbáltam megértetni veled az álláspontod abszurditását.

A baloldaltól nem láttam iszlám felé hajlást (de nem lehetetetlen) , de a Fidesz és a Jobbik is pozitívan fordult feléjük. Nem mintha ez nem lenne normális a politikában. A gyerekházasság a keresztény országokban is sokáig tartotta magát, az iszlám is megszabadul tőle fokozatosan. Milyen jelentősége van ennek, mi ebből a tanulság?

2021. júl. 31. 17:35
 59/85 anonim ***** válasza:
18%

55

"Ha lép is, inkább a bűnözőt védi az áldozattal szemben."

Ugye milyen ismerős ez a magatartás? Gondolok itt arra, hogy ez nem csak az egyházra jellemző, hanem azokra is nagyon gyakran, akik az egyházat támadják.

"Azt, hogy még mindig nagy a tudatlanság a fejekben. Ha gyerekkorban megfelelő felvilágosítást kapnak az emberek, akkor felnőttként megértőbbek a mássággal szemben és több empátiát tanusítanak embertársaikkal szemben."

Nincs tudatlanság. Már gyermekkorunkban mi is tudtuk, hogy kik a homokosok felvilágosítás nélkül, mégsem kerekedtünk fel levadászni őket. Ez egy mesterségesen gerjesztett áldozati póz.

"Nem, mert nincs úgy tálalva."

Mégis csak az egyház van ekézve látványosan. Miért?

"Az internet korában ma már meg tudjuk válogatni, milyen műsorokat akarunk nézni."

Aham. Akkor ezért írja azt annyi homoszexuális, hogyha nem tetszik fordítsam el a fejem. Érdekesen veszik figyelembe mások nem tetszését.

2021. júl. 31. 17:41
 60/85 anonim ***** válasza:
88%

"ez nem csak az egyházra jellemző, hanem azokra is nagyon gyakran, akik az egyházat támadják"

Hogy érted, hogy a bűnözők védelme és az áldozatok támadása jellemző volna az egyházakat kritizáló emberekre? Ennek semmi értelme.

"Nincs tudatlanság."

Te biztosan érted amiről beszélsz, de a mai napig rengetegen vannak akik nem.

"Már gyermekkorunkban mi is tudtuk, hogy kik a homokosok felvilágosítás nélkül, mégsem kerekedtünk fel levadászni őket. Ez egy mesterségesen gerjesztett áldozati póz."

Itt ahol most élek egy fiatal srácot nemrég öltek meg, mert meleg volt. Tudok egy másik meleg srácról, akit tegnapelőtt vertek össze az utcán, mert meleg. Megmondták neki, hogy ha mégegyszer látják, akkor levágják mind a két kezét. Ismertem személyesen egy transznemű lányt, akinek az apja megmondta, hogy megöli, ha meglátja női ruhában (ez utóbbi még évekkel ezelőtt volt, kiskorú volt és így bevonták a gyermekvédelmet is).

El sem tudod képzelni mennyire fáj amikor "mesterségesen gerjesztett áldozati pózról" beszélsz, miközben valódi emberek valódi élete telik ilyen valódi traumák közt. Ezekről az esetekről tud a hatóság is, nem én találtam ki.

"ezért írja azt annyi homoszexuális, hogyha nem tetszik fordítsam el a fejem"

Én minden nap elfordítom a fejem. Ez normális, része a mindennapoknak. Nem érdekelnek a kismamás, karácsonyos, nyálas-romantikus stb filmek, elfordítom a fejem és tovább kattintok.

2021. júl. 31. 18:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!