Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a hazai LMBT szerint a...

Ha a hazai LMBT szerint a szélsőséges esetek csak külföldön vannak, akkor ezek szerint ők sem helyeslik az alábbiakat?

Figyelt kérdés

- Transzvesztita (drag queen) az óvodában, iskolában, aki többek közt megkérdezi a gyerekeket, hogy ki akar drag queen lenni, ha felnő:

https://www.youtube.com/watch?v=YOFkVZQ8etE&t=20s

https://www.youtube.com/watch?v=Uy7Oj4fSzuI

- Transzvesztita kihívó táncot lejt gyerekeknek:

https://www.youtube.com/watch?v=efp9X3xtbyc

- 8 éves transz kisfiú táncol melegbárban, aki egy LMBT celeb:

https://www.youtube.com/watch?v=majcQ54vlDs

[link]

- Transznemű pár szül, ahol az "anya" megpróbálja férfi melleiből szoptatni az újszülött gyereket, akire "nemtelenként" hivatkoznak

https://www.youtube.com/watch?v=x6kg2JPmtZY

Ha így van, akkor miért nem határolódnak el ezektől az "extrém" külföldi esetektől nyíltan?

2021. júl. 30. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
29%

60

Pont úgy értem, ahogy le van írva. Akik kritizálják az egyházat, és visítva üvöltenek melegjogokért, azok szokták mentegetni pl a Rikárdókat 1-1 öregezés után (szegénység, kirekesztő magyarok, szegregáció az oka). Tehát magyarázzák a félállat magatartást, ami undorító.

Ez a "rengetegen vannak" dolog is olyan, hogy erre az országra pont az nem jellemző, hogy csoportosan vernek el valakit az utcán mert az meleg.

Ez a gyilkosság hol volt pontosan? És a fenyegetés és a verés? Honnan tudták, hogy meleg? Rá akarok keresni az interneten, de tudnom kell a helyszínt.

Nagyon úgy hangzik mint a 2 meleg orvos esete akiket megvertek...akikről utána egy sort sem írt senki, amikor kiderült, hogy az elkövetők Rikárdók.

Az pedig már régen probléma, ha egyre többször kell elfordítanom a fejem, meg tovább görgetnem, pedig csak egy filmet akarok megnézni vagy egy cikket elolvasni. Az valamiért fel sem merült ezekben a mérhetetlenül toleráns és odafigyelő emberekben, hogy kapjon az lmbtq saját filmet, sorozatot, talkshowt, ami csak nekik szól? Még a "haladó" Nyugaton is amikor kijön 1-2 hír egy adott film castingjáról, körberöhögik meg átkozzák az egészet. Ez azért valamit jelent. Meg most őszintén...attól lesz jobb hely a világ, ha olyan dolgokat nyomatunk orrba-szájba, amitől sokaknak akaratlanul is összeugrik a gyomra? Ez egy torz logika eredménye.

2021. júl. 31. 20:44
 62/85 A kérdező kommentje:

61: érdemes megfigyelni, hogy a Rikárdók is csk addig érdekelték a baloldalt, amíg az LMBT képében találtak maguknak jobb "elnyomott" osztályt. Büdös szó nem esik már vagy 5 éve biztos a borsodi, kelet-magyarországi nyomorról.

Amikor jött a pedofiltörvény én is röhögtem, ahogy 2 hónap alatt a 444-telex próbált összeizzadni kínkeservesen 3 kemény melegverős cikket, amiből 2 full kamu volt, és akár a harmadik is lehetett az, mert minimum gyanús, hogy az elkövetőket el sem fogták, pedig súlyos közéleti ügyekben a rendőrség hip hopp pontot tesz az ilyen ügyek végére.

Nagyon szerettek volna áldozatnak látszani, csak aztán jött a pegazus ügy, aztán ez is gyorsan el lett felejtve :D

2021. júl. 31. 21:05
 63/85 anonim ***** válasza:
75%

#61, #62 (kérdező)

Az utolsó válaszaitokban most kibújt a szög a zsákból: csak egy két szerencsétlen szánalmas rasszista ember vagytok. Soha nem fogunk egyetérteni.

2021. júl. 31. 22:07
 64/85 A kérdező kommentje:
63: nálad is kibújt, és észre sem veszed: te csak egy megbélyegző, érvekkel nem rendelkező, vitát gyáván elkerülő retard vagy, akivel soha nem fogunk egyetérteni, mert csak indulatai vannak, gondolatai nem.
2021. aug. 1. 00:34
 65/85 anonim ***** válasza:
100%
48# 47es vagyok, ezt mondják h a "homoszexuális propaganda sérti a gyerekek elméjét.
2021. aug. 1. 01:38
 66/85 anonim ***** válasza:
64%

Sok éve foglalkozom ezzel a területtel és soha nem tapasztaltam semmilyen propagandát a homoszexuális emberek részéről. Hivatkozásokat eddig csak a kormánypropagandában találtam rá.

Meg tudnál jelölni egyetlen létező, valódi dolgot, amit homoszexuális propagandának tartasz?

2021. aug. 1. 08:27
 67/85 anonim ***** válasza:
26%

62

Ez nem lep meg. Az ún. toleráns demokratákra mindig jellemző volt a kétszínűség és a látszattolerancia. De most megmutatták, hogy igazából miért kell mindent leszavazni, amivel előállnak: mert alkalmatlanok a vitára, és mindig az a vége, hogy személyeskedni kezdenek, mint most.

Akivel mi ketten vitatkoztunk, ő is teljes mértékben heterofób.

2021. aug. 1. 10:25
 68/85 anonim ***** válasza:
100%
66 65os vagyok én sem tapasztaltam csak elméletileg ez a káros. En is leszbikus vagyok és nem látok propagandát csak ezt szokták mondani
2021. aug. 1. 12:49
 69/85 A kérdező kommentje:
66: aki annyira retard, hogy nem üti ki a szemét az, hogy a csapból is szivárvány folyik, annak biztos, hogy nem fogom tudni ezt bebizonyítani semmilyen példával. Viszont tudok ajánlani egy kisegítő iskolát.
2021. aug. 1. 18:36
 70/85 anonim ***** válasza:
27%
69. Igen a kormány médiában sokat hallom h ezt erőltetik h ez mennyire káros (propaganda), erre reagál az lmbtq emberek egy része h védje saját magát az nm propaganda
2021. aug. 1. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!