Az LMBT követeléseinek eleget tenni ma elsőrendű feladat Magyarországon?
Legyen 172-ik féle nem (azt hiszem most ennyi van), házasság, örökbefogadás, gyerkmekkori érzékenyítés oviban.
Ez mennyire kiemelt ügy ma Magyaroszágon?
A Fideszen kívül eddig a kutya se vette eddig észre, hogy van lmbtq, sőt KÖVETELÉSEI!!44! vannak :DDD
Jó mi? :D
5: Akkor azt is nézd meg, hogy mi zajlik külföldön. Egy elég ismert példa erre Hollywood, ahol már szokássá vált kvótaniggereket, és kvótaLMBTQ-kat a produktumokba tenni csak azért, hogy ne legyen lincshangulat, és legyen bevétel.
Az tény, hogy Orbán máshogy kéne megoldja ezt, de ez egy másik téma.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Ezt a kérdést és a válaszokat érdemes elolvasni... némelyik igen ijesztő..
Gyermekkori érzékenyítés, és 172-dik nem nem kell. Feleslegesek, és nem hiányzik, hogy Amerika szintjére süllyedjünk.
Házasság és örökbefogadás viszont szerintem járna a melegeknek is. Attól, hogy valaki meleg, még a házassághoz kötött dolgok igenis járjanak neki. És értem én, hogy a kormány félti a gyerekeket, hogy mi lesz, ha meleg szülőkkel nőnek fel, de inkább nőjjön fel a gyerek meleg szülőkkel, akik legalább szeretik, és fontos nekik, mint árvaházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!